Virheet 0x803F9006 tai 0x87DE2729A ilmenevät, kun avaat Xbox Onen pelin tai sovelluksen

Saat jonkin seuraavista virhekoodeista ja -sanomista, kun yrität käyttää peliä tai sovellusta Xbox One -konsolissa.

0x803F9006

0x87DE2729

Henkilön, joka tämän osti, täytyy kirjautua sisään

Nämä virheet merkitsevät, että useat syyt saattavat estää meitä tarkistamasta pelin tai sovelluksen käyttöoikeuksia.

Ratkaisut

Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos yrität pelata peliä levyltä, aseta levy Xboxiin.
  • Jos ostit ja asensit pelin tai sovelluksen Xbox-kaupasta tai Xbox Onen Microsoft Storesta, kirjaudu sisään Xbox Liveen.
  • Jos peli tai sovellus on asennettu Xbox-kaupasta tai Xbox Onen Microsoft Storesta jonkun muun perheenjäsenesi toimesta, pyydä kyseistä henkilöä kirjautumaan Xbox Liveen.

Vinkki Jos pelin tai sovelluksen omistaja asettaa tämän konsolin Xbox-kotikonsolikseen (kohdassa Asetukset > Oma Xbox-kotikonsoli), kuka tahansa tämän Xboxin käyttäjä pystyy käyttämään tänne asennettuja pelejä ja sovelluksia, vaikka pelejä asentanut henkilö ei itse olisi kirjautunut sisään.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virheet 0x803F9006 tai 0x87DE2729A ilmenevät, kun avaat Xbox Onen pelin tai sovelluksen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?