Palvelun käyttökatkosviesti ilmaantuu, kun yrität pelata peliä

Kun yrität pelata Xbox Onella peliä, saat sanoman, jonka mukaan palvelu on poissa toiminnasta.

Ongelma voi liittyä Xbox Liven ylläpitoon tai palvelun käyttökatkokseen.

Ratkaisu

Tarkista palvelun tila ja yritä sitten uudelleen. Halutessasi voimme ilmoittaa sinulle, kun palvelu on jälleen toiminnassa.

Xbox Live -palvelun tila

Jos haluat pelata peliä yksinpelaajana palvelun ylläpitotoimien aikana, aseta Xbox-konsolisi offline-tilaan. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Verkko. Verkkoasetukset > Siirry offline-tilaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Palvelun käyttökatkosviesti ilmaantuu, kun yrität pelata peliä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?