Palvelun käyttökatkosviesti ilmaantuu, kun yrität pelata peliä

Jos yrität pelata peliä Xbox Onella ja saat viestin, jonka mukaan palvelu on poissa toiminnasta, saattaa ongelman taustalla olla Xbox Liven ylläpitotoimi tai palvelun käyttökatkos.

Ratkaisu

Tarkista Xbox Live -palvelun tila. Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-11-13T17:16:10.5307324+00:00
Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-11-13T17:16:10.5307324+00:00

Jos haluat pelata peliä yksinpelaajana palvelun ylläpitotoimien aikana, aseta Xbox-konsolisi offline-tilaan. Tee näin painamalla Xbox-painiketta oppaan avaamiseksi ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Yleiset > Verkkoasetukset > Siirry offline-tilaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Palvelun käyttökatkosviesti ilmaantuu, kun yrität pelata peliä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?