Liittyminen Xbox Live Gold -palveluun Xbox One -konsolin käyttöönoton jälkeen

Xbox One -konsoli on määritetty. Onneksi olkoon! Mitä nyt?

Xbox One -konsolin etujen hyödyntämiseksi sinun kannattaa hankkia Xbox Live Gold -jäsenyys. Näin se onnistuu:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Tilaukset.
  5. Valitse Tilaukset-näytöstä Tietoja Gold-jäsenyydestä.
  6. Valitse Jatka.
  7. Valitse Xbox Live Gold -sivulta haluamasi jäsenyyden taso. Jos sinulla on valmiiksi maksettu tilauskoodi, voit lunastaa sen valitsemalla Käytä koodi. Jos haluat lopettaa ilman jäsenyyden rekisteröintiä, valitse Ei kiitos.
  8. Jos et ole vielä antanut luottokortin tietoja, anna luottokortin tiedot valitsemalla Lisää luottokortti.
  9. Luo Xbox Live Gold -tili toimimalla jäljellä olevien ohjeiden mukaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Liittyminen Xbox Live Gold -palveluun Xbox One -konsolin käyttöönoton jälkeen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?