Pelikokoelmasi valmistelu Xbox One X -käyttöön

Suunnitteletko Xbox One X:ään päivittämistä? Jos käytät jo Xbox One- tai Xbox One S -vakiokonsolia, toimimalla seuraavasti voit tehdä Xbox One X:n määritykset mahdollisimman nopeasti.

Lataa 4K-pelisisältö ensin

Katso, miten voit ladata 4K-versiot (kun ne ovat saatavilla) peleistä, joita haluat pelata Xbox One X:llä.

Varmuuskopioi asetukset

Katso lisätietoja, miten voit varmuuskopioida Xbox Onen asetukset, ennen kuin päivität Xbox One X:ään.

Ota verkossa siirtäminen käyttöön

Ota selvää, miten voit käyttää verkossa siirtotoimintoa pelien ja sovelluksien kopiointiin Xbox One -konsolista Xbox One X -konsoliin, kun konsolit ovat samassa kotiverkossa.

Useiden pelien siirto kerralla Xbox Onessa

Kopioi tai siirrä pelejä tallennuslaitteiden välillä vain yhdellä napinpainalluksella.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelikokoelmasi valmistelu Xbox One X -käyttöön" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?