Television käyttäminen Xbox One S:n tai alkuperäisen Xbox Onen äänikomennoilla

Kaikkien muiden Xboxin ääninavigointitoimintojen tavoin ääniohjauksen käyttäminen TV OneGuiden katselun yhteydessä edellyttää yhteensopivaa kuulokemikrofonia tai Kinectiä, siis jotakin tulokanavaa ääntäsi varten.

Sano ”Hey Cortana, what can I say”? (Hei Cortana, mitä voin sanoa?), jotta saat komentojen luettelon. Jos näytön oikeassa yläkulmassa ei ole mikrofonikuvaketta, Xbox ei ole kuuntelutilassa. Toista ”Hey Cortana” ennen komennon antamista.

Äänikomennot

Huomautus Äänikomennot ovat hieman erilaisia digitaalisten avustajien kanssa käytettäessä. Saat lisätietoja siitä, mitä voit sanoa voidaksesi ohjata Xbox One -konsolia digitaalisen avustajan avulla, ohjeaiheesta Mitä voin sanoa käyttäen Alexaa ja Cortanaa digitaalisina avustajina Xbox Onella?

Toiminto

Sano…

Kohdassa...

Watch TV (Television katselu)

Watch TV” (Katsele televisiota)

Missä tahansa

Television tai vastaanottimen äänen mykistäminen kokonaan

Mute” (Mykistä)

Missä tahansa

Television tai vastaanottimen mykistyksen poistaminen

Unmute” (Poista mykistys)

Missä tahansa

Äänenvoimakkuuden lisääminen

Volume up” (Lisää äänenvoimakkuutta)

Missä tahansa

Äänenvoimakkuuden vähentäminen

Volume down” (Vähennä äänenvoimakkuutta)

Missä tahansa

OneGuiden avaaminen

Show TV Guide” (Näytä TV-opas)

Live TV

Siirtyminen oppaassa ylöspäin numeroltaan pienempiin kanaviin

Page up” (Sivu ylös)

OneGuide

Siirtyminen oppaassa alaspäin numeroltaan suurempiin kanaviin

Page down” (Sivu alas)

OneGuide

Siirtyminen oikealle myöhempiä aikoja kohti

Later” (Myöhemmin)

OneGuide

Siirtyminen vasemmalle aikaisempia aikoja kohti

(Huomautus Et voi siirtyä nykyistä aikaa aikaisemmaksi.)

Earlier” (Aikaisemmin)

OneGuide

Ohjelman valitseminen oppaasta

Ohjelman nimi (esimerkiksi NOVA)

OneGuide

Kanavan valitseminen oppaasta

Aseman nimi (esimerkiksi PBS)

OneGuide

Vaihtaminen korostetulle kanavalle

Watch this channel” (Katso tätä kanavaa)

OneGuide

Tietyn ohjelman tai kanavan katseleminen

Watch show or channel name” (Katso + ohjelman tai kanavan nimi)

OneGuide

Suosikkikanavien luettelon näyttäminen

Favorites” (Suosikit)

OneGuide

Viimeksi katsottujen kanavien näyttäminen

Recent channels” (Viimeksi katsotut kanavat)

OneGuide

Siirtyminen kanavalle

What’s on channel name?” (Mitä kanavalla tulee?)

OneGuide

Huomautus Äänikomennot eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Luettelo Xbox Onen toiminnoista ja alueista, joilla toiminnot ovat käytettävissä, on nähtävissä ohjeaiheessa Xbox Onen ominaisuuksien saatavuus.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Television käyttäminen Xbox One S:n tai alkuperäisen Xbox Onen äänikomennoilla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?