Vianmääritys: pelien ja sovellusten kopioiminen verkossa siirtämisen avulla

Jos olet jo ottanut käyttöön pelien verkossa siirtämisen Xbox-isäntäkonsolissa (konsoli, josta kopioit pelejä ja sovelluksia), valitsemasi kohteet kopioidaan, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

• Molemmat konsolit on liitetty samaan paikalliseen verkkoon (vierasverkkoja tai julkisia verkkoja ei suositella). Xbox-isäntäkonsoli tulee näkyviin Siirto verkossa -sivulla. Tarkasta valitsemalla Järjestelmä > Asetukset > Verkko > Siirto verkossa.
  • Xbox-isäntäkonsoliin on kytketty virta, kun aloitat siirron toisessa Xboxissa. Jos pikakäynnistystila on käytössä, varmista, että laite ei ole valmiustilassa.
  • Peli ei ole käynnissä Xbox-isäntäkonsolissa. Pelin käynnistäminen keskeyttää automaattisen siirron.

Voit käynnistää verkossa siirtämisen uudelleen pelin ollessa käynnissä valitsemalla Omat pelit ja sovellukset > Jono.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Vianmääritys: pelien ja sovellusten kopioiminen verkossa siirtämisen avulla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?