Miksi omia pelejä ja sovelluksia ei voi kopioida verkossa siirtämistä käyttäen?

Jos olet jo ottanut käyttöön pelien verkossa siirtämisen ”isäntä”-Xboxillasi (konsolilla, jolta kopioit pelejä ja sovelluksia), valitsemasi kohteet kopioidaan, jos nämä ehdot täyttyvät:

• Molemmat konsolit liitetään samaan paikalliseen verkkoon (vieras- tai julkisen verkon käyttöä ei suositella). Sinun pitäisi nähdä isäntä-Xboxisi verkossa siirtämisen sivulla kohdassa Asetukset.
  • Isäntä-Xbox käynnistyy, kun aloitat siirron toisella Xboxilla. Jos sen asetukseksi on määritetty pikakäynnistys, varmista, että se ei ole valmiustilassa.
  • Et pelaa peliä isäntä-Xboxilla – pelin käynnistäminen keskeyttää automaattisen siirron.

Voit käynnistää manuaalisesti verkossa siirtämisen, kun pelaat peliä, siirtymällä kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Jono.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miksi omia pelejä ja sovelluksia ei voi kopioida verkossa siirtämistä käyttäen?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?