Xbox-konsolin suoratoistovalmiuden testitulosten (esikatselu) ymmärtäminen

Kun valitset Testaa konsolin suoratoisto, Xbox-konsolin suoratoistovalmiuden testi (esikatselu) tarkistaa verkkoyhteytesi, langattoman Xbox-ohjaimen yhteyden ja konsolin asetukset saadakseen selville, voitko suoratoistaa Game Pass -pelejä ja muita Xbox One -pelejä kotikonsolistasi mobiililaitteeseesi.

Xbox-konsolin suoratoistovalmiuden testi (esikatselu) tarkistaa konsolin asetukset ja varmistaa, että kaikki vaatimukset täyttyvät konsolin suoratoiston ottamiseksi käyttöön Xbox Onessa. Kaikki vaatimukset, jotka eivät täyty, näytetään tulosnäkymässä. Jos testitulosten näkymässä lukee Asetuksia on muutettava, testi on havainnut vähintään yhden ongelman, joka on ratkaistava, jotta konsolin suoratoisto toimisi oikein.

Xbox One -konsolin suoratoistotestin tulosnäkymä

Huomautus Jos konsolin suoratoistovalmiuden testi (esikatselu) havaitsee ongelmia, kokeile alla olevia vianmääritysohjeita ja Testaa konsolin suoratoisto uudelleen nähdäksesi, onko ongelma korjattu.

Testitulokset ja vianmääritys

Liitäntä

NAT-tyyppi

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että Avoin NAT -kriteerit täyttyvät.
  • Keltainen huutomerkki tarkoittaa, että Keskitasoinen NAT -kriteerit täyttyvät. Ihanteellista käyttökokemusta varten Avoin NAT -tyyppi on suositeltava.
  • Punainen X tarkoittaa, että käytössä on Tiukka NAT. Asennusta ja rekisteröintiä ei voi suorittaa loppuun, ennen kuin NAT-tyyppi on keskitasoinen tai (mieluiten) avoin. Lisätietoja on NAT-tyypin parantamisesta on Xbox Onen moninpeliongelmien ratkaisussa.

Kaistanleveys ylävirtaan

Konsolin suoratoistokokemuksen laatu määräytyy verkon lähetysnopeuden mukaan. Lähetysnopeuden on oltava vähintään 4,75 Mbps, mutta ihanteellinen nopeus on vähintään 9 Mbps parasta konsolin suoratoistokokemusta varten.

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että nopeus on yli 9 Mbps eli ihanteellinen konsolin suoratoistoa varten.
  • Keltainen huutomerkki tarkoittaa, että lähetysnopeus on vähintään 4,75 Mbps, mutta alle 9 Mbps. Konsolin suoratoisto toimii, mutta kokemus ei ole välttämättä ihanteellinen.
  • Punainen X tarkoittaa, että konsolin suoratoisto on estetty, koska lähetysnopeus ei riitä. Lisäohjeita verkon nopeuden optimoimiseksi on kohdassa Xbox Onen hitausongelman ratkaisu (huomaa, että sinun on ehkä otettava yhteyttä Internet-palveluntarjoajaan lähetysnopeuden kasvattamiseksi).

Verkkoviive

Kotiverkkosi verkkoviive (aika, joka verkolta kestää lähettää ja vastaanottaa tietoja) voi vaikuttaa konsolin suoratoistokokemukseen. Verkkoviiveen tulee olla alle 125 ms, jotta konsolin suoratoisto toimii, mutta alle 60 ms:n verkkoviive on ihanteellinen parasta konsolin suoratoistokokemusta varten.

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että verkkoviive on korkeintaan 60 ms eli ihanteellinen konsolin suoratoistoa varten.
  • Keltainen huutomerkki tarkoittaa, että verkkoviive on 60–125 ms. Konsolin suoratoisto toimii, mutta kokemus ei välttämättä ole ihanteellinen.
  • Punainen X tarkoittaa, että konsolin suoratoiston on estetty, koska verkkoviive on yli 125 ms. Ohjeita verkkoviiveen pienentämiseksi on kohdassa Xbox Onen hitausongelman ratkaisu (huomaa, että sinun on ehkä otettava yhteyttä Internet-palveluntarjoajasi verkon viiveen pienentämiseksi).

Verkon tyyppi

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että sinulla on langallinen verkkoyhteys. Koska konsolin suoratoisto on riippuvainen kotiverkkosi vakaudesta, langallinen yhteys on aina vakain ja kestävin (ja näin ollen ensisijainen) yhteys.
  • Keltainen huutomerkki tarkoittaa, että sinulla on langaton verkkoyhteys. Tämä ei estä konsolin suoratoistoa, mutta ota huomioon, että langattomiin yhteyksiin kohdistuu häiriöitä ja muita ongelmia, jotka voivat aiheuttaa virheitä suoratoiston aikana. Sinun kannattaa ehkä harkita langallisen yhteyden käyttämistä konsolin suoratoistamista varten. Jos haluat parantaa langattoman signaalin voimakkuutta ja vähentää langattoman yhteyden häiriöitä parasta konsolin suoratoistokokemusta varten, tutustu kohtaan Xbox Onen hitausongelman ratkaisu.

Lähtevien pyyntöjen portti

Tämä testi varmistaa, että portin 3074 verkkoliikenne reititetään konsoliisi.

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että olet jo määrittänyt tarvittavan portinsiirron.
  • Punainen X tarkoittaa, että portti 3074 on estetty. Sinun täytyy ehkä ottaa portinsiirto käyttöön konsolin suoratoistoa varten. Tutustu kohtaan Xbox Onen moninpeliongelmien ratkaisu, jossa kerrotaan, miten voit avata tarvittavat verkkoportit konsolin suoratoistoa varten.

Ohjain

Bluetooth-ohjain

Langattoman Xbox-ohjaimen on oltava Bluetooth-yhteensopiva, jotta sitä voi käyttää mobiililaitteella. Konsolin suoratoistovalmiuden testi (esikatselu) tarkistaa, onko parhaillaan käyttämäsi ohjain Bluetooth-yhteensopiva.

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että käytössä oleva nykyinen ohjain on Bluetooth-yhteensopiva.
  • Keltainen huutomerkki tarkoittaa, että konsoli ei pysty tarkistamaan, onko ohjaimesi Bluetooth-yhteensopiva. Tämä ei estä konsolin suoratoiston määrittämistä, mutta ohjaimen yhdistäminen puhelimeen ei välttämättä ole mahdollista. Ohjeita ohjaimen Bluetooth-yhteensopivuuden selvittämiseksi on kohdassa Bluetooth-yhteyden muodostaminen ja vianmääritys langattomalla Xbox One -ohjaimella.
  • Punainen X tarkoittaa, että ohjaimesi ei ole Bluetooth-yhteensopiva.

Ohjaimen laiteohjelmisto

Konsolin suoratoistovalmiuden testi (esikatselu) varmistaa, että konsoliin liitettyyn ohjaimeen on asennettu uusin laiteohjelmisto.

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että ohjaimen laiteohjelmisto on ajan tasalla.
  • Keltainen huutomerkki ei estä konsolin suoratoiston määrittämistä. Se vain tarkoittaa sitä, että tälle ohjaimelle ei ole vielä saatavilla konsolin suoratoistoa varten optimoitua uutta laiteohjelmistoa. Tämä saattaa aiheuttaa odottamatonta Xbox-painikkeen toimintaa, kunnes päivitetty laiteohjelmisto julkaistaan.
  • Punainen X tarkoittaa, että ohjain täytyy päivittää ennen laiteparin muodostamista mobiililaitteen kanssa. Ohjeita ohjaimen laiteohjelmiston päivittämiseksi on kohdassa Xbox One -ohjaimen päivittäminen.

Konsolin asetukset

Virta

Konsolin pikakäynnistys tulee olla käytössä, jotta mobiililaite voi käyttää konsolia etäyhteyden kautta.

• Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että pikakäynnistys on käytössä konsolissasi ja konsolia voi käyttää suoratoistoon.
  • Punainen X tarkoittaa, että konsolissa on virransäästötila käytössä ja pikakäynnistys on otettava käyttöön. Tutustu kohtaan Xbox One -konsolin virta-asetusten muuttaminen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-konsolin suoratoistovalmiuden testitulosten (esikatselu) ymmärtäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?