Kaksi NATia havaittu verkkoasetuksissa

Jos näet sanoman ”Kaksi NATia havaittu” verkkoasetuksissa, kokeile näitä ohjeita, jotta voit muuttaa tai poistaa sen.

Tarkista, käytätkö modeemia vai yhdyskäytävää

Jos et tiedä, onko kotiverkkosi laite modeemi vai yhdyskäytävä, tässä pari vinkkiä asian selvittämiseen:

• Tarkista laitteen merkinnät, valmistajan tiedot tai mallinumero
  • Jos laitteessasi on käytössä langaton signaali Internet-yhteyttä varten, käytössä on todennäköisesti on yhdyskäytävä
  • Jos sinulla on useita portteja laitteessa, sinulla on todennäköisesti yhdyskäytävä.

Verkkosi käyttää reititintä ja yhdyskäytävää

Jos käytät reititintä ja yhdyskäytävää, sinun on poistettava toinen niistä verkosta. Jos haluat poistaa jonkin niistä, voit tehdä seuraavaa:

Muuta yhdyskäytävän tai reitittimen määrityksiä

Yritä ensin asettaa käyttämäsi yhdyskäytävä sillattuun tilaan. Jokaisella valmistajalla sillattu tila toimii eri tavalla, joten sinun täytyy ottaa yhteyttä valmistajaan tai palveluntarjoajaan ja selvittää, miten voit siirtää käyttämäsi yhdyskäytävän sillattuun tilaan.

Jos et voi lisätä käyttämääsi yhdyskäytävää sillattuun tilaan, yritä muuttaa reitittimen asetuksia niin, että se toimisi vain tukiasemana. Näin toimimalla se poistuu osoitteenmuunnoksena (NAT) verkostasi.

Kun olet vaihtanut joko käyttämäsi yhdyskäytävän tai reitittimen asetukset, käynnistä uudelleen Xbox ja verkkolaitteet ja tarkista Verkkoasetukset uudelleen varmistaaksesi, että NAT-viesti on poistettu.

Liitä Xbox One suoraan yhdyskäytävän

Liitä Xbox suoraan käyttämääsi yhdyskäytävään Wi-Fi-yhteyden, langallisen yhteyden tai vaihtoehtoisen yhteyden, kuten datasähköverkon tai MoCA-sovittimien kautta.

Kun olet yhdistänyt Xboxin suoraan yhdyskäytävään, tarkista Verkkoasetukset varmistaaksesi, että NAT-viesti on poistunut.

Jos näet edelleen NAT-viestin, kysy palveluntarjoajan ohjeita.

Verkkosi käyttää reititintä ja modeemia

Liitä Xbox One suoraan modeemiin

Kokeile yhdistää Xbox suoraan modeemiin ja käynnistä sitten Xbox ja modeemi uudelleen. Tarkista Verkkoasetukset varmistaaksesi, että NAT-viesti on poistettu. Jos näet edelleen NAT-viestin, kysy palveluntarjoajan ohjeita.

Kotiverkkosi käyttää vain yhdyskäytävää

Jos verkossasi on käytössä vain yhdyskäytävä, sinun täytyy ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan ja kysyä tältä lisäohjeita.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten verkkolaitteiston asetuksia voi muuttaa, käy Microsoftin Verkkolaitteistoja käsittelevillä keskustelupalstoilla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kaksi NATia havaittu verkkoasetuksissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?