Hallitse pelilatausten käyttämää verkon kaistanleveyttä Xbox Onessa

Jos olet määrittänyt pelit päivittymään automaattisesti, olet todennäköisesti käyttänyt äskettäin paljon verkon kaistanleveyttä.

Jotkin Internet-palveluntarjoajat (ISP) asettavat latauksille tietyn gigatavukohtaisen (Gt) rajoituksen kuukaudessa. Jos pelisi ovat ajan tasalla etkä ole saavuttanut Internet-palveluntarjoajasi asettamia tiedonsiirtorajoituksia, kaikki on hyvin.

Jos datarajoitus on käytössä ja olet jo lähellä kuukausittaista enimmäisrajaa, lataukset kannattaa rajoittaa peleihin, joita aiot pelata pian.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset.
  2. Poista valintaruudun valinta, jos haluat pitää pelit ja sovellukset ajan tasalla.

Sinulle ilmoitetaan saatavilla olevista päivityksistä vain silloin, kun käynnistät pelin tai sovelluksen, ja voit valita, haluatko suorittaa päivityksen nyt vai odottaa vielä.

Voit tarkistaa seuraavasti, mille peleille ja sovelluksille on saatavilla päivityksiä: Avaa opas, valitse Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki. Valitse sitten Päivitykset.

Jos rajoitat latauksia ja sitten ostat pelejä tai lisäosia tietokoneella, ne eivät enää asennu automaattisesti Xbox-kotikonsoliisi. Jos haluat asentaa pelejä, jotka olet ostanut konsolin ulkopuolelta, siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset ja valitse sitten Valmiina asennukseen. Jos haluat asentaa lisäosia, korosta peli ja paina ohjaimen valikkopainiketta . Valitse sitten Pelien ja lisäosien hallinta. Valitse lisäosa, jonka haluat asentaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hallitse pelilatausten käyttämää verkon kaistanleveyttä Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?