Hallitse pelilatausten käyttämää verkon kaistanleveyttä Xbox Onessa

Jos olet määrittänyt pelipäivitykset automaattisiksi tai jos lataat 4K-pelien sisältöä päästäksesi pelaamaan niitä Xbox One X:llä, olet todennäköisesti käyttänyt äskettäin paljon verkon kaistanleveyttä.

Jotkin Internet-palveluntarjoajat määrittävät kuukausittaisten latausten gigatavurajan. Jos pelit ovat ajan tasalla etkä ole saavuttanut Internet-palveluntarjoajan rajoja, kaikki on kunnossa.

Jos olet kuitenkin lähellä kuukausittaista rajaa, harkitse lataustesi rajoittamista peleihin, joita aiot pian pelata.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset.
  2. Poista valintaruudun valinta, jos haluat pitää pelit ja sovellukset ajan tasalla.

Sinua huomautetaan saatavilla olevista päivityksistä vain, kun käynnistät pelin tai sovelluksen, ja voit valita, haluatko päivittää heti vai myöhemmin.

Voit tarkistaa, mille peleille ja sovelluksille on saatavilla päivityksiä, seuraavasti: Avaa opas, valitse Omat pelit ja sovellukset ja valitse sitten Päivitykset.

Jos rajoitat latauksia ja ostat sitten tietokoneelle pelejä tai lisäosia, niitä ei enää asenneta automaattisesti Xbox-kotikonsoliisi. Jos haluat asentaa pelejä, joita olet hankkinut ilman konsolia, siirry omiin peleihin ja sovelluksiin ja valitse ne kohdasta Valmis asentamaan. Voit nähdä pelin lisäosat valitsemalla pelin, painamalla ohjaimen Valikkopainiketta  ja valitsemalla sitten Hallitse peliä. Valitse lisäosa, jos haluat asentaa sen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hallitse pelilatausten käyttämää verkon kaistanleveyttä Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?