Hallitse pelilatausten käyttämää verkon kaistanleveyttä Xbox Onessa

Jos olet määrittänyt pelipäivitykset automaattisiksi tai jos lataat 4K-pelien sisältöä päästäksesi pelaamaan niitä Xbox One X:llä, olet todennäköisesti käyttänyt äskettäin paljon verkon kaistanleveyttä.

Jotkin Internet-palveluntarjoajat (ISP) asettavat latauksille tietyn gigatavukohtaisen (Gt) rajoituksen kuukaudessa. Jos pelisi ovat ajan tasalla etkä ole saavuttanut Internet-palveluntarjoajasi asettamia rajoituksia, kaikki on hyvin.

Jos olet kuitenkin lähellä kuukausittaista rajaa, harkitse lataustesi rajoittamista peleihin, joita aiot pian pelata.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset.
  2. Poista valintaruudun valinta, jos haluat pitää pelit ja sovellukset ajan tasalla.

Sinua huomautetaan saatavilla olevista päivityksistä vain, kun käynnistät pelin tai sovelluksen, ja voit valita, haluatko päivittää heti vai myöhemmin.

Voit tarkistaa, mihin peleihin ja sovelluksiin on saatavilla päivityksiä, avaamalla oppaan, valitsemalla Omat pelit ja sovellukset > Pelit ja valitsemalla sitten Päivitykset.

Jos rajoitat latauksia ja sitten ostat pelejä tai lisäosia tietokoneella, ne eivät enää asennu automaattisesti Xbox-kotikonsoliisi. Voit asentaa konsolin ulkopuolella ostamasi pelit siirtymällä kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Pelit ja valitsemalla ne Valmiina asennukseen -välilehdestä. Voit nähdä pelin lisäosat valitsemalla pelin, painamalla ohjaimen Valikkopainiketta  ja valitsemalla sitten Hallitse peliä. Valitse lisäosa, jos haluat asentaa sen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hallitse pelilatausten käyttämää verkon kaistanleveyttä Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?