Verkkoasetuksien NAT-tyyppi: ei käytettävissä

Jos näet jonkin näistä sanomista Xbox One -konsolissa, verkkoyhteys voi olla estetty tai katkennut:

• NAT-tyyppi: ei käytettävissä Verkkoasetuksissa
  • Virhekoodi 0x89231906, kun yrität liittyä seuruekeskusteluistuntoon
  • Et pysty saamaan Teredo IP -osoitetta, kun valitset Moninpelin yhteyden testaus Verkkoasetuksissa.

Ilman suojattua verkkoyhteyttä ei voi liittyä seuruekeskusteluun eikä pelata joitakin moninpelejä Xbox Livessä.

Jos yrität korjata yhteyden, tarkista ensin reititin:

1. Tarkista, että reitittimessä on uusimmat päivitykset.
  2. Tarkista, että reitittimessä on käytössä Teredo-liitäntä. Voit selvittää, miten tarkistetaan reitittimen Teredo-yhteys, reitittimen käyttöoppaasta tai valmistajan tukisivustolta. Lisätietoja Apple AirPort- ja FRITZ!box-reitittimistä:

Kun olet tarkistanut reitittimen:

1. Käynnistä reititin ja Xbox One uudelleen.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset varmistaaksesi, että virhesanoma on poistettu.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Verkkoasetuksien NAT-tyyppi: ei käytettävissä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?