Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa

Jos haluat käyttää Xbox Onea ilman, että sinua kehotetaan muodostamaan yhteys Xbox Liveen, aseta konsoli offline-tilaan. Offline-tilassa Xbox-konsoli ei muodosta yhteyttä mihinkään verkkoon.

Jos olet offline-tilassa vuoksi kotiverkon, Internet-palveluntarjoajan tai Xbox Liven katkoksen takia, on suositeltavaa olla asettamatta Xboxia offline-tilaan. Vaikka olet joka tapauksessa offline-tilassa, Xboxin asettaminen online-tilaan sallii sen automaattisesti muodostaa uudelleen yhteys Xbox Liveen mahdollisimman pian.

Huomautus

Sinun täytyy olla online-tilassa, kun asetat Xbox Onen ensimmäistä kertaa. Ilman Internet-yhteyttä et voi tehdä loppuun asennusta. Kun Xbox-konsoli on päivitetty ja olet lisännyt profiiliisi, voit siirtyä offline-tilaan.

Kun Xbox One on offline-tilassa, voit tehdä seuraavia asioita:

• Katsella TV:tä (tosin OneGuide-luettelot näkyvät vain online-tilassa).
  • Kirjautua sisään profiiliisi (jos olet jo aikaisemmin kirjautunut sisään verkossa).
  • Muuttaa konsolin asetuksia (lukuun ottamatta profiilia ja perheasetuksia: sisältöohjausobjektit pysyvät paikoillaan myös offline-tilassa)
  • Pelata pelejä (sillä ehdolla, että olet asettanut tämän konsolin Xbox-kotikonsoliksi tai sinulla on pelilevyke)
  • Tallentaa pelileikkeitä ja näyttökuvia
  • Ansaita saavutuksia (pelitallenteita ja saavutuksia voi tosin tallentaa offline-tilassa vain rajoitetun määrän, joten siirry aina välillä online-tilaan synkronoimaan ne)

Xbox-konsolisi täytyy olla online-tilassa, jotta voit tehdä seuraavia asioita:

• pelata pelejä ja käyttää sovelluksia, jotka edellyttävät Internet-yhteyttä
  • synkronoida pelissä etenemisen ja pelata eri Xbox-konsoliin tallennettuja pelejä
  • käyttää sosiaalisia toimintoja, kuten ystävät, viestit ja seurueet
  • ostaa pelejä, lisäosia, elokuvia yms.
  • päivittää pelejä, sovelluksia ja Xbox-konsolin.

Xbox-konsolin asettaminen offline-tilaan

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  3. Valitse Network (Verkko).
  4. Valitse Network settings (Verkkoasetukset) > Go offline (Siirry offline-tilaan).

Voit siirtyä takaisin online-tilaan toistamalla ensimmäiset kolme vaihetta ja valitsemalla vaiheessa 4 Go online (Siirry online-tilaan).

Jos Xbox-konsolisi on online-tilassa, mutta et pysty kirjautumaan Xbox Liveen, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?