Lapsitilin luominen ja perheenjäsenten lisääminen Xbox Oneen

Luomalla perheen voit helposti hallita lasten ja nuorten tietosuojaa ja verkkoturvallisuutta Xbox Onessa, Windows 10:ssä ja Windows Phone 10:ssä.

Perheen kuka tahansa aikuinen voi lisätä siihen uusia jäseniä. Voit lisätä perheenjäsenen toimimalla tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos perheeseen lisättävä henkilö kuuluu jo toiseen perheeseen, hänet on ensin poistettava nykyisestä perheestä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Perheenjäsenen poistaminen perheestäsi.

Aiheet

Microsoft-tilin luominen lapselle

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään ja valitse tilisi, jotta voit kirjautua sisään.
  3. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , kun olet kirjautunut sisään.
  4. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  5. Vieritä Tili-kohdassa oikealle Perhe-osaan. Tässä osiossa näet kaikki perheesi nykyiset jäsenet.
  6. Valitse Lisää perhekäyttäjä.
  7. Valitse Lisää uusi.
  8. Kun lisättävää henkilöä pyydetään kirjautumaan sisään Microsoft-tilinsä sähköpostiosoitteella ja salasanalla, paina ohjaimen B-painiketta , siirrä vasenta sauvaa alaspäin ja valitse sitten Luo uusi tili.
  9. Luo uusi @outlook.com-sähköpostiosoite, jota lapsesi voi käyttää.
  10. Anna hänen etunimensä.
  11. Anna hänen sukunimensä.
  12. Valitse salasana ja vahvista salasana uudelleen.
  13. Anna lapsen syntymäaika.
  14. Lisää suojaustodiste lapsen tilin suojaamiseksi.
  15. Hyväksy Microsoftin palvelusopimus ja tietosuojalausunto.
  16. Vanhemman on vahvistettava lapsen lisäys perheeseen mobiililaitteella, tietokoneella tai Xbox One -konsolilla.
    1. Jos valitset This Xbox (Tämä Xbox), sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilisi.
      1. Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
      2. Anna lupa lapsen tilin luontiin toimimalla ohjeiden mukaan.
    2. Jos valitset Their phone/PC (Hänen puhelimensa/tietokoneensa), sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite.
      1. Tarkista sähköpostisi.
      2. Anna lupa lapsen tilin luontiin toimimalla ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos lisäämäsi henkilö on lapsi, hänet lisätään automaattisesti perheeseen.

Perheeseen lisättävällä henkilöllä on jo Microsoft-tili Xbox One -konsolissa

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Sign in (Kirjaudu sisään) alapuolelta ja valitse tilisi, jotta voit kirjautua sisään.
  3. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta, kun olet kirjautunut sisään.
  4. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  5. Valitse Tili-kohdasta Perhe. Tässä osiossa näet kaikki perheesi nykyiset jäsenet.
  6. Valitse Lisää perhekäyttäjä.
  7. Valitse lisättävän henkilön profiili ja paina sitten ohjaimen A-painiketta .

Perheeseen lisättävällä henkilöllä on jo Microsoft-tili, mutta se ei ole Xbox One -konsolissa

Huomautus Jos perheeseen lisättävä henkilö kuuluu jo toiseen perheeseen, hänet on ensin poistettava nykyisestä perheestä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Perheenjäsenen poistaminen perheestäsi.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Sign in (Kirjaudu sisään) ja valitse tilisi, jotta voit kirjautua sisään.
  3. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta , kun olet kirjautunut sisään.
  4. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  5. Vieritä Tili-kohdassa oikealle Perhe-osaan. Tässä osiossa näet kaikki perheesi nykyiset jäsenet.
  6. Valitse Lisää perhekäyttäjä.
  7. Valitse Add New (Lisää uusi).
  8. Lisättävän henkilön on kirjauduttava sisään Microsoft-tilinsä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  9. Valitse pyydettäessä Lisää perhekäyttäjä.
  10. Jos lisättävä henkilö on lapsi tai nuori, anna vanhemman suostumus toimimalla ohjeiden mukaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lapsitilin luominen ja perheenjäsenten lisääminen Xbox Oneen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?