Hyväksy lapsesi ostokset Xbox Onessa

Ota käyttöön Kysy vanhemmalta -asetus, jos haluat, että aikuisen täytyy hyväksyä kaikki lapsesi Microsoft Storesta tekemät ostot – lukuun ottamatta tuotteita, jotka he voivat maksaa lahjakorteilla tai Microsoft-tilillään olevalla rahalla.

1. Paina Xbox -painiketta avataksesi oppaan ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Tili > Perhe ja valitse lapsitili.
  2. Valitse Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Osta ja lataa ja valitse pudotusvalikostaKäytössä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hyväksy lapsesi ostokset Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?