Estä asiattomat sivustot Xbox One -konsolissa

Video: Estä sivustoja Xboxilla. Voit määrittää, mitä sivustoja lapsesi voivat käyttää

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Verkkosuodatuksen avulla voit hallita, minkä tyyppisiä sivustoja lapsesi voi käyttää Xbox Onella. (Olemme ottaneet tämän toiminnon automaattisesti käyttöön alle 8-vuotiaiden lasten kohdalla.)

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Kaikki asetukset > Tili > Perhe.
  2. Valitse lapsitili, jolle haluat lisätä verkkosuodattimia, ja valitse sitten Verkkosuodatus.
  3. Valitse pudotusvalikko kaikkien käytettävissä olevat vaihtoehtojen tarkastelua varten.
  4. Valitse haluamasi verkkosuodatuksen taso. (Huomautus Tietyt sivustot voidaan lisätä vain Aina sallittu  -luetteloon osoitteessa account.microsoft.com/family.)

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Estä asiattomat sivustot Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?