Estä asiattomat sivustot Xbox One -konsolissa

Video: Estä sivustoja Xboxilla

Katsele video: Estä sivustoja Xboxilla. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Verkkosuodatuksen avulla voit hallita, minkä tyyppisiä sivustoja lapsesi voi katsoa Xbox Onella. (Otamme tämän toiminnon alle 8-vuotiailla lapsilla automaattisesti käyttöön.)

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Tili > Perheasetukset.
  2. Valitse Hallitse perheenjäseniä ja valitse sitten se lapsen tili, jolle haluat lisätä verkkosuotimia.
  3. Valitse Verkkosuodatus ja valitse avattava valikko nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot.
  4. Valitse haluamasi verkkosuodatuksen taso.

Huomautus Jos valitset kohdan Vain sallittujen luettelo, lapsi voi tarkastella vain sivustoja, jotka olet lisännyt Aina sallittujenluetteloon sivulla account.microsoft.com/family.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Estä asiattomat sivustot Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?