Et voi lisätä jotakuta Xbox One -perheeseen

Jos et voi lisätä uusia jäseniä Xbox One -perheeseesi, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Varmista, että käytät aikuisen tiliä

Jäsenen lisääminen perheeseen edellyttää, että käytät aikuisen tiliä. Alaikäisten on pyydettävä nykyistä täysi-ikäistä perheenjäsentä lisäämään uusi henkilö puolestaan.

Ratkaisu 2: Varmista, että uusi henkilö ei kuulu toiseen perheeseen

Tili voi olla vain yhden perheen jäsen kerrallaan. Voit selvittää, kuuluuko henkilö jo perheeseen, pyytämällä kyseistä henkilöä kirjautumaan konsoliin ja toimimaan sitten seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  2. Valitse Perheasetukset > Perheenjäsenten hallinta. (Voit myös pyytää heitä kirjautumaan sisään Microsoft-tiliinsäja valitsemaan Perhe).

Jos tässä kohdassa on tilejä, henkilö kuuluu jo perheeseen, ja hänet on poistettava kyseisestä perheestä, ennen kuin hänet voi lisätä toiseen perheeseen.

• Jos henkilö on alaikäinen, hänen nykyisessä perheessään olevan aikuisen on poistettava hänet.
  • Jos henkilö on aikuinen, hän voi poistaa itsensä, paitsi jos hän on ainoa aikuinen ja perheeseen on liitetty lasten tilejä. Tällöin lapset on poistettava, ennen kuin aikuisen voi poistaa. Lapset on lisättävä toiseen perheeseen, jotta he voivat jatkaa Xbox Live -palvelun käyttöä.

Huomautus Henkilöt eivät voi poistaa itseään perheestä Xbox One -konsolissa. Sen voi tehdä vain toinen samaan perheeseen kuuluva aikuinen. Käyttäjät voivat kuitenkin poistaa itsensä Microsoft-tililtään selaimen kautta.

Uusi perhe pystyy nyt kutsumaan uuden henkilön liittymään.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Et voi lisätä jotakuta Xbox One -perheeseen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?