Sisältörajoitukset, kun Xbox One -konsoliin on kirjautunut aikuinen ja lapsi

Jos useimmat tai kaikki pelisi on korvattu sisällöllä, jonka luokitus on E (Everyone), tai jos et löydä sovellusta tai peliä, Xbox One -konsoliin on sinun lisäksesi kirjautunut sisään lapsi, jolla on sisältörajoituksia.

• Kun aikuinen ja lapsi ovat yhtä aikaa kirjautuneena Xbox Oneen, konsoli noudattaa lapsen tilille asetettuja sisältörajoituksia. Se tarkoittaa, että jos lasta tai nuorta on estetty katsomasta sisällöltään aikuisille tarkoitettua elokuvaa, et pysty katsomaan kyseistä elokuvaa niin kauan kuin lapsesi on kirjautunut sisään.
  • Jos lapsi kirjautuu sisään aikuisen tilin käyttäessä rajoittamatonta sisältöä, peli tai sovellus keskeytetään, ja näyttöön tulee kehote, jossa pyydetään myöntämään lapselle lupa sisällön käyttöön tai katsomiseen.

Näin voi käydä seuraavissa tilanteissa:

• Kinect-sensori on määritetty kirjaamaan tunnistamansa pelaajat automaattisesti sisään. Jos kyseiset pelaajat kirjataan sisään, kun he siirtyvät pelialueelle, peli keskeytetään lupapyynnöllä, jossa lapselle pyydetään sallimaan sisällön katselu.
  • Lapsi kirjattiin sisään, kun aikuinen ei ollut paikalla.
  • Lapsi ei kirjautunut ulos, kun hän lopetti Xbox Onen käytön.

Mitä vaihtoehtoja minulla on?

Näissä tilanteissa sinulla on kolme vaihtoehtoa.

Ratkaisu 1: Myönnä lapselle poikkeus haluamasi sisällön käyttöön

1. Valitse Valitse kuka antaa luvan -näytössä sen aikuisen perheenjäsenen tili, joka luvan myöntää.
  2. Anna aikuisen tilin sähköpostiosoite ja salasana tai konsolin todentamisavain.
  3. Valitse joko Aina tai Vain tämän kerran.

Ratkaisu 2: Kirjaa lapsen tili ulos

Asetukset palautetaan sinulle määritetyille tasoille, kun lapsi on kirjautunut ulos. Voit kirjata lapsen ulos seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse lapsesi tili.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.

Ratkaisu 3: Sulje lupapyyntö

Palaa takaisin painamalla ohjaimen B-painiketta ja jatka tavallista rajoitetumpien asetusten käyttöä, kun lapsi on huoneessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Sisältörajoitukset, kun Xbox One -konsoliin on kirjautunut aikuinen ja lapsi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?