Tietoja Xbox Onen tärkeimmistä perheturvaominaisuuksista

Xbox Onen turvallisuusominaisuuksilla hallitaan sitä, minkälaista sisältöä kukin perheenjäsen voi Xbox Onella käyttää.

Turvaominaisuudet

Sisällön käyttöoikeus

Voit määrittää sisällön rajoitukset sisällön suositellun iän perusteella. Xbox One rajoittaa näiden ikäasetusten perusteella lapsesi ikäluokiteltujen pelien, elokuvien, TV-ohjelmien ja musiikin käyttöä. Sisältörajoitukset määrittävät myös, mitä lapsi voi nähdä ja ostaa Microsoft Storessa.

Lapsen oletusasetuksen muuttaminen:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset >
  3. Valitse Tili-kohdasta Perheasetukset > Perheenjäsenten hallinta.
  4. Valitse lapsitili, jonka haluat päivittää.
  5. Valitse Sisällön käyttöoikeus.
  6. Yli 8-vuotiaille käyttäjille ei ole sisältörajoituksia. Voit valita ennalta määritetyt ikäkohtaiset rajoitukset valitsemalla lapsen iän luettelosta. Näytämme sinulle kyseistä ikää vastaavat esiasetukset. Valintaa ei ole rajoitettu syntymäaikaan, vaan voit päättää mielestäsi sopivan kypsyystason.

Verkkosuodatus

Verkkosuodatuksella vanhemmat voivat valita, minkälaisia verkkosivustoja lapsi voi tarkastella Microsoft Edge -sovelluksella. Oletusasetukset ovat ikäryhmittäin jaoteltuna seuraavat:

• Pienten lasten ulottuvilta: sallittujen ohjelmien luetteloon vain
  • Lasten ja nuorten tilit: perusviestintä

Lapsen oletusasetuksen muuttaminen:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset >
  3. Valitse Tili-kohdasta Perheasetukset > Perheenjäsenten hallinta.
  4. Valitse sen perheenjäsenen tili, jonka asetuksia haluat muuttaa, ja valitse sitten Verkkosuodatus. Valitse haluttu asetus.

Huomautus Xbox One -konsolin verkkosuodatusasetuksia ei voi siirtää muihin Microsoft-palveluihin, kuten Windows 10:een. Windows-tietokoneen asetuksia voit hallita Microsoft-tilisi perheasetuksissa.

Ostovaihtoehdot

Xbox Onen "Pyydä vanhemmalta lupaa" -vaihtoehto antaa vanhemman hallita lapsensa Microsoft Store-ostoksia. Joka kerta kun lapsi haluaa tehdä oston, vanhemmat saavat sähköpostiviestin, jossa heiltä pyydetään lupaa ostokselle.

Vanhemman luvan oletusasetuksen muuttaminen:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset >
  3. Valitse Tili-kohdasta Perheasetukset > Valitse Hallinnoi perheenjäseniä -kohdasta sen perheenjäsenen tili, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  4. Valitse Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta.
  5. Ota Osta ja lataa -asetuksissa "Pyydä vanhemmalta lupaa" käyttöön tai pois käytöstä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Tietoja Xbox Onen tärkeimmistä perheturvaominaisuuksista" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?