Miten moninpeli ja viestintä toimivat verkkojen välisessä pelaamisessa?

Xbox Liven moninpelin mahdollistavissa peleissä tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetukset määrittävät, kuka voi olla yhteydessä sinuun ääni- ja tekstiviestein.

Joitakin pelejä voi pelata verkkojen välillä, esimerkiksi Xbox Live -pelaajien tai Nintendolla tai PlayStationilla pelaavien välillä (joissakin tapauksissa jopa tietokoneella pelaavien välillä).

Määritä tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetukset verkkojen väliseen pelaamiseen

1. Xbox Onessa avaa opas painamalla Xbox-painiketta. Valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  2. Avaa omat asetuksesi valitsemalla Tietosuoja ja verkkoturva > Valitse Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Kommunikaatio ja moninpeli.
    Valitse perheenjäsenen tapauksessa Perheasetukset > Perheenjäsenten hallinta. Valitse perheenjäsen ja valitse sitten Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Kommunikaatio ja moninpeli.
  3. Tarkastele ja valitse seuraavien toimintojen asetukset:
    • Voit pelata muiden kuin Xbox Liven pelaajien kanssa. Tämän valinnan kautta voi sallia tai kieltää kaiken verkkojen välisen pelaamisen.

Voit kommunikoida Xbox Liven ulkopuolella ääni- ja tekstiviestien avulla. Jos verkkojen välinen pelaaminen on sallittu, tämä toiminto antaa sinun ohjata viestintää. Voit joko estää tai sallia sen tai sallia viestinnän pelkästään itsesi (tai lapsesi) tai kussakin pelissä erikseen määrittämiesi ystävien välillä.

Voit määrittää, sallitaanko verkkojen välinen kommunikaatio teksti- ja ääniviestein, seuraavien asetusten avulla:

• Kaikki. Tämä valinta tarkoittaa, että voit kommunikoida kenen tahansa samaa peliä muissa verkoissa kuin Xbox Livessä pelaavan kanssa.
    • Torju. Tämä valinta tarkoittaa, että et voi kommunikoida kenenkään samaa peliä muissa verkoissa kuin Xbox Livessä pelaavan kanssa. Tämä asetus ei vaikuta kommunikaatioon pelaajien kanssa Xbox Livessä.
    • Pelinaikaiset ystävät. Tämä valinta tarkoittaa, että verkkojen välisen pelaamisen mahdollistavissa peleissä ainoat Xbox Liven ulkopuoliset henkilöt, joiden kanssa voit kommunikoida, ovat ystäviäsi, jotka olet erikseen lisännyt kyseistä verkkojen välistä peliä varten.
    • Tämä asetus toimii Xbox Live -ystävien asetuksista riippumatta (Xbox Liven tietosuoja > Ystävät ja klubit > Voit lisätä ystäviä).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miten moninpeli ja viestintä toimivat verkkojen välisessä pelaamisessa?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?