Perheenjäsenen poistaminen Xbox One -perheestä

Perheen luomisen päätavoitteena on helpottaa lapsilukkoasetusten ja lasten verkkoturvan hallintaa. Voit hallita perheesi jäseniä Xbox One -konsolista tai mistä tahansa Windows 10 -laitteesta.

Jos haluat poistaa perheenjäsenen Windows 10 -laitteen käyttäjistä, lisätietoja on ohjeaiheessa Mikä on Microsoft-perheryhmä?

• Kaikki perheen aikuiset voivat poistaa toisen perheenjäsenen. Alaikäiset eivät voi tehdä tällaista muutosta.
  • Kun lapsi poistetaan perheestä, hän ei voi käyttää Xbox-palvelua, ennen kuin hänet on lisätty toiseen perheeseen. Katso Uuden perheenjäsenen lisääminen Xbox Onessa.
  • Perheestä poistetut aikuiset eivät enää pysty hallitsemaan perheeseen kuuluvia lasten tilejä. Heillä on kuitenkin edelleen täydet oikeudet omiin tileihinsä ja he voivat käyttää kotikonsolin jakamista, kun he ovat kirjautuneet sisään kotikonsoliinsa.

Tietoturvaa koskeva huomautus Jos perheessäsi on joku, jota et tunne, poista hänet. Jos olet lapsi ja sinulle tuntematon henkilö on annettu tililläsi ainoana vanhempanasi, pyydä oikeaa vanhempaasi ottamaan yhteyttä Microsoft-tukeen.

Perheenjäsenen poistaminen Xbox Onessa

1. Kirjaudu sisään konsoliin kyseisellä tilillä.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili
  4. Valitse Perheasetukset > Perheenjäsenten hallinta.
  5. Varmista pyydettäessä, että sinulla on oikeudet tämän muutoksen tekemiseen, antamalla salasanasi tai todentamisavaimesi.
  6. Valitse tili, jonka haluat poistaa perheestä.
  7. Valitse Poista <Nimi> perheestä, jossa <Nimi> on sen henkilön nimi, jonka haluat poistaa.
  8. Valitse Poista perhekäyttäjä vahvistaaksesi, että haluat poistaa perheenjäsenen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Perheenjäsenen poistaminen Xbox One -perheestä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?