Määritä ikäraja Xbox Onen sisällölle

Estä Xbox Onen aikuisille tarkoitettua sisältöä valitsemalla ennalta määritettyjä suosituksia iän perusteella.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Perhe.
  2. Valitse lapsitili, jonka haluat päivittää, ja sitten Sisällön käyttöoikeus. (Oletusarvoisesti lapsen rajoitukset asetetaan hänen Microsoft-tiliinsä liittyvän iän mukaisesti.)

Kun lapsi haluaa käyttää estettyä sovellusta tai peliä, voit hyväksyä ja lisätä sen Aina sallittu -luetteloon.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Määritä ikäraja Xbox Onen sisällölle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?