Määritä ikäraja Xbox Onen sisällölle

Voit varmistaa, että lapsesi voivat käyttää ainoastaan perheille sopivia pelejä, sovelluksia, televisio-ohjelmia ja elokuvia Xbox One -konsolillaan, valitsemalla ikään perustuvista esiasetetuista suosituksista.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Tili > Perheasetukset.
  2. Valitse Perheenjäsenten hallinta ja valitse sitten se lapsen tili, jonka haluat päivittää. Kohdasta Sisällön käyttöoikeus valitse haluamasi ikärajarajoitus. (Oletusarvoisesti lapsen rajoitukset asetetaan hänen Microsoft-tiliinsä liittyvän iän mukaan.)

Kun lapsesi pyytää saada luvan käyttää sovellusta tai peliä, jotka on luokiteltu hänen sisältörajoituksiaan korkeammalle ikärajalle, voit hyväksyä pyynnön kirjautumalla sisään todentamisavaimella ja valitsemalla kohdan Aina tai Vain tämän kerran.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Määritä ikäraja Xbox Onen sisällölle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?