Aseta käyttöaikarajoituksia perheelle

Kertomalla Xboxille, miten lasten käyttöaikoja pitäisi hallita, voit määrittää, kuinka kauan lapset voivat pelata pelejä ja katsoa ohjelmia.

Huomautus Kun käyttöaikarajat on määritetty, ajastin käynnistyy aina, kun lapsi kirjautuu sisään. Jos lapsi ei siis käytä konsolia aktiivisesti, neuvo häntä kirjautumaan ulos.

Aseta käyttöaikarajoitukset verkossa

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse perhesivulla lapsen nimen alta Screen time (Käyttöaika).
  3. Tässä kohdassa on kaksi vaihtoehtoa:
    • Jos haluat käyttää samaa aikataulua kaikille laitteille, ota asetus Käytä yhtä käyttöajan aikataulua käyttöön.
    • Voit määrittää erillisiä aikatauluja tietokoneelle ja Xbox Onelle ottamalla käyttöajan käyttöön.
  4. Näet kunkin viikonpäivän luettelossa. Käytä kumpaa tahansa tapaa:
    • Voit mukauttaa, miten kauan lapsesi käyttää laitteitaan kunakin päivänä ja kellonajat, jolloin hän voi käyttää niitä, tai
    • Voit antaa heille aikatauluttamasi käyttöajan kokonaisuudessaan valitsemalla Enintään ajoitettu. (Jos olet esimerkiksi sallinut käyttöaikaa aamukahdeksasta iltakahdeksaan, lapsi voi käyttää laitteitaan koko kyseisen ajan.)

Käyttöaikailmoituksen määrittäminen Xbox One -konsolissa

Voit antaa lapsellesi ennakkoilmoituksen konsolilla, kun käyttöaika on loppumassa seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Oletusasetukset > Ilmoitukset.
  3. Valitse Xbox-ilmoitukset > Järjestelmä ja tarkista, että Järjestelmäilmoitukset on otettu käyttöön.

Jos lapsesi peliaika loppuu, voit lisätä sitä kirjautumalla sisään tiliisi konsolissa. Kun sinua pyydetään pidentämään lapsesi peliaikaa, valitse lisättävä aika.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Aseta käyttöaikarajoituksia perheelle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?