Ystävän lisääminen suosikkiluetteloon

Xbox Onen suosikkiluettelon avulla voit seurata lähimpiä ystäviäsi. Sen avulla voit katsoa nopeasti, mitä he pelaavat, tarkistaa, millä tasolla he ovat, ja jopa hypätä suosikkitasoillasi mukaan toimintaan! Se mahdollistaa myös yhteydenpidon ystäviisi aktiviteettisyötteesi suosikkiosassa.

Ystävän lisääminen suosikkeihin

Voit lisätä ystävän suosikkeihin seuraavasti:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse profiiliruutu. (Se on suuren sovellusruudun vasemmalla puolella.)
  3. Valitse ystäväsi profiili ja sitten Lisää suosikkeihin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ystävän lisääminen suosikkiluetteloon" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?