Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Xbox Onessa

Jos et halua kuulla tiettyjä pelaajia tai et halua heidän ottavan sinuun yhteyttä Xbox Onessa, voit mykistää heidät tai estää heidän sinulle lähettämänsä viestit.

Huomautus Jos joku pelaaja on mielestäsi toiminut Microsoftin palvelusopimuksen tai sääntöjen vastaisesti, voit myös tehdä valituksen.

Toisen pelaajan mykistäminen

Jos toinen pelaaja viestii pelin tai keskustelun aikana loukkaavalla tai asiattomalla tavalla, voit mykistää hänet. Tällöin häntä estetään puhumasta sinulle peli- tai keskusteluistunnon aikana.

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Ihmiset ja sitten mykistettävän pelaajan pelaajatunnus.

Huomautus Jos pelaaja ei ole ystäväluettelossasi, valitse Viimeisimmät pelaajat tai Etsi joku ja anna haettavan pelaajan pelaajatunnus.

3. Valitse pelaajan profiilikortista Mykistä.

Jos haluat poistaa pelaajan mykistyksen, siirry pelaajan profiiliin toimimalla edellä mainittujen ohjeiden mukaan ja valitse sitten Poista mykistys.

Toisen pelaajan estäminen

Estämällä toisen pelaajan vältyt vastaanottamasta kyseisen pelaajan viestejä, pelikutsuja ja seuruekutsuja. Voit samalla estää pelaajaa näkemästä toimintaasi verkossa ja poistaa hänet ystäväluettelostasi, jos hänet on lisätty siihen.

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Ihmiset ja sitten estettävän pelaajan pelaajatunnus.

Huomautus Jos pelaaja ei ole ystäväluettelossasi, valitse Viimeisimmät pelaajat tai Etsi joku ja anna haettavan pelaajan pelaajatunnus.

3. 3Valitse pelaajan profiilikortista Ilmianna tai estä ja valitse sitten Estä.

Jos haluat poistaa pelaajan eston, siirry pelaajan profiiliin toimimalla edellä mainittujen ohjeiden mukaan ja valitse sitten Poista esto.

Toisen pelaajan viestien estäminen

Voit myös estää pelaajan sen jälkeen, kun olet saanut loukkaavan tai sopimattoman viestin.

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Viestintä > Keskustelut.
  2. Valitse estettävän pelaajan viestikeskustelu.
  3. Valitse Lisää > Näytä profiili > Ilmianna tai estä > Estä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?