Hanki uusia pelejä, elokuvia ja sovelluksia Xbox Onella

Xbox One -konsolin Microsoft Storesta voit ostaa pelejä ja lisäosia, asentaa sovelluksia, suoratoistaa musiikkia ja ostaa tai vuokrata elokuvia ja tv-ohjelmia.

Xboxin digitaalisen sisällön etsiminen

• Voit käyttää äänihakua sanomalla ”Xbox, Bing” ja sitten haettavat sanat. Voit hakea nimen, näyttelijän, lajityypin, elokuvan tyypin (kuten teräväpiirtoelokuva) tai vuosikymmenen mukaan. Näitä termejä voi myös yhdistellä. Jos esimerkiksi haluat löytää Clive Owenin tähdittämiä toimintaelokuvia teräväpiirtotarkkuudessa, sano ”Find HD action movies with Clive Owen”.
  • Jos haluat käyttää ohjainta, paina Xbox-painiketta avataksesi oppaan, valitse Store ja valitse sitten Haku. Kirjoita hakuehdot näyttönäppäimistön avulla.

Kun löydät jotakin kiinnostavaa, saat siitä lisätietoja valitsemalla sen A-painikkeella . Pelin tai sovelluksen mukaan näet seuraavia tietoja:

• Latauksen koko, julkaisupäivä, ikäraja ja kuvaus
  • Hankkimisvaihtoehdot (osto tai ilmainen) sekä mahdollisuus kiinnittää kohde aloitusnäyttöön tai arvioida se
  • Trailerit ja kuvat
  • Lisätietoja, kuten kehittäjä, tyylilaji ja käyttöehdot

Huomautukset

• Elokuvat ja TV -kohdissa tehtyjä ostoksia ei ladata konsoliin, vaan ne suoratoistetaan Internetin kautta konsoliin tai muuhun Elokuvat ja TV -palvelua tukevaan laitteeseen. Saat lisätietoja Microsoft Store: Elokuvat ja TV -sivulta.
  • Muista, että pelien lataustiedostot voivat olla suuria, joten pelin lataamiseen ja asentamiseen voi mennä aikaa nimikkeestä ja Internet-yhteysnopeudesta riippuen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelien asentaminen Xbox Oneen.
  • Tietyt sovellukset voivat edellyttää palveluntarjoajalta hankittavaa tilausta tai jäsenyyttä (kuten Netflix-sovellus).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hanki uusia pelejä, elokuvia ja sovelluksia Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?