Hanki uusia pelejä, elokuvia ja sovelluksia Xbox Onella

Xbox One -konsolin Microsoft Storesta voit ostaa pelejä ja lisäosia, asentaa sovelluksia, suoratoistaa musiikkia ja ostaa tai vuokrata elokuvia ja tv-ohjelmia.

Xboxin digitaalisen sisällön etsiminen

• Voit käyttää äänihakua sanomalla ”Xbox, Bing” ja sitten haettavat sanat. Voit hakea nimen, näyttelijän, lajityypin, elokuvan tyypin (kuten teräväpiirtoelokuva) tai vuosikymmenen mukaan. Näitä termejä voi myös yhdistellä. Jos esimerkiksi haluat löytää Clive Owenin tähdittämiä toimintaelokuvia teräväpiirtotarkkuudessa, sano ”Find HD action movies with Clive Owen”.
  • Jos käytät mieluummin ohjainta, vieritä Xboxin aloitusnäytössä oikealle ja valitse Microsoft Storen Search all (Hae kaikki) -painike. Kirjoita hakuehdot näyttönäppäimistön avulla.

Kaupan tarjontaan on helppo tutustua myös selaamalla.

• Vieritä oikealle aloitusnäyttöön ja valitse luokka, josta olet kiinnostunut: Pelit, Elokuvat ja TV, Musiikki tai Sovellukset.
  • Etsi haluamasi selaamalla luokan sisältöä. Jokaisessa luokassa on eri osioita.
  • Valitsemalla luokan oikealta puolelta Lisää näet lisää valintoja.

Kun löydät jotakin kiinnostavaa, saat siitä lisätietoja valitsemalla sen A-painikkeella . Pelin tai sovelluksen mukaan näet seuraavia tietoja:

• Latauksen koko, julkaisupäivä, ikäraja ja kuvaus
  • Hankkimisvaihtoehdot (osto tai ilmainen) sekä mahdollisuus kiinnittää kohde aloitusnäyttöön tai arvioida se
  • Trailerit ja kuvat
  • Lisätietoja, kuten kehittäjä, tyylilaji ja käyttöehdot

Huomautus
    Elokuvat ja TV -kohdassa tehdyt valinnat avautuvat Elokuvat ja TV -palvelussa. Musiikki-kohdassa tehdyt valinnat avautuvat Groovessa.

Huomautukset

• Musiikki- ja Elokuvat ja TV -kohdissa tehtyjä ostoksia ei ladata konsoliin, vaan ne suoratoistetaan Internetin kautta konsoliin tai muuhun Elokuvat ja TV -palvelua tukevaan laitteeseen. Saat lisätietoja Microsoft Store: Elokuvat ja TV -sivulta.
  • Muista, että pelien lataustiedostot voivat olla suuria, joten pelin lataamiseen ja asentamiseen voi mennä aikaa nimikkeestä ja Internet-yhteysnopeudesta riippuen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelien asentaminen Xbox Oneen.
  • Tietyt sovellukset voivat edellyttää palveluntarjoajalta hankittavaa tilausta tai jäsenyyttä (kuten Netflix-sovellus).