Miksi en voi pelata turnauksessa?

Jos sinulla on turnaukseen osallistumiseen liittyviä ongelmia, kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Turnaus on täynnä. Yritä rekisteröityä toiseen turnaukseen.
  • Et ole ilmoittautunut. Jos rekisteröidyit turnaukseen, sinun on ehkä vahvistettava, että olet valmis pelaamaan. Jos ilmoittautumista ei ole suoritettu, sinut poistetaan turnauksesta.
  • Peliä ei ole asennettu tai et omista sitä. Voit asentaa pelejä valitsemalla Aloitus > Omat pelit ja sovellukset. Varmista myös, että peliin on asennettu uusimmat päivitykset (käynnistämällä pelin voit varmistaa, että sinulla on uusin versio). Jos nimikettä ei ole Pelit- tai Valmiina asennukseen -luettelossa, sinun on hankittava se Microsoft Storesta.
  • Tilapäinen yhteysongelma saattaa estää sinua käyttämästä Xbox Liven Areenaa. Odota hetki ja yritä uudelleen.
  • Sinulla ei ole Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilausta. Jos haluat pelata Xbox Liven Areenaa tukevia pelejä, sinulla tai jollakin käyttämäsi Xbox-konsolin käyttäjällä on oltava Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaus. (Et tarvitse Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilausta rekisteröityäksesi turnauksiin.)
  • Sinulle on asetettu käyttörajoitus tai sinua on estetty käyttämästä Xbox Liveä. Jos et ole saanut ilmoitusta, tarkista täytäntöönpanohistoriasi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miksi en voi pelata turnauksessa?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?