Luo klubi

Katso video: Klubin luominen
  1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta, valitse Ihmiset > Klubit > Tutustu kaikkiin klubeihin ja valitse sitten Luo klubi. Voit vaihtoehtoisesti myös valita aloitusnäytössä Yhteisö-välilehden, Klubeja Xboxilla ja sitten Luo klubi.
  2. Valitse, minkä tyylisen klubin haluat luoda:
    • Julkinen — kuka tahansa voi löytää klubin, pelata ja nähdä klubin sisällön, mutta ainoastaan jäsenet voivat keskutella.
    • Yksityinen — kuka tahansa voi löytää klubin, mutta ainoastaan jäsenet voivat pelata, nähdä klubin sisällön ja keskustella.
    • Piilotettu — vain jäsenet voivat löytää klubin, pelata, nähdä klubin sisällön ja keskustella.
  3. Nimeä klubisi ja valitse Jatka. (Muista, että julkinen tai yksityinen klubin nimi on haettavissa, joten tee siitä hyvä!)
  4. Tarkista klubin tyyli ja nimi uudelleen ja valitse sitten Luo klubi.

Kun olet luonut klubin, tee siitä persoonallinen. Lisää tausta, valitse profiilikuva ja tee muita muokkauksia, jotka näyttävät Xbox-yhteisölle mistä klubissasi on kyse.

Varmista myös, että lisäät tunnisteita ja kuvauksen — tämä auttaa kaltaistesi ihmisten löytävän klubisi helpommin. Voit muuttaa mukauttamista milloin tahansa palaamalla takaisin klubisi Tervetuloa-välilehteen ja valitsemalla Mukauta.