Luo klubi

Video: Klubin luominen

Katso video Klubin luominen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Klubin luominen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Ihmiset > Klubit > Tutustu kaikkiin klubeihin ja valitse sitten Luo klubi. Voit valita myös Aloitus-kohdasta Yhteisö-välilehden ja sitten Klubeja Xboxilla ja valitse sitten Luo klubi.
  2. Valitse, minkä tyylisen klubin haluat luoda:
    • Julkinen — kuka tahansa voi löytää klubin, pelata ja nähdä klubin sisällön, mutta ainoastaan jäsenet voivat keskutella.
    • Yksityinen — kuka tahansa voi löytää klubin, mutta ainoastaan jäsenet voivat pelata, nähdä klubin sisällön ja keskustella.
    • Piilotettu — vain jäsenet voivat löytää klubin, pelata, nähdä klubin sisällön ja keskustella.
  3. Nimeä klubisi ja valitse Jatka. (Muista, että julkinen tai yksityinen klubin nimi on haettavissa, joten tee siitä hyvä!)
  4. Tarkista klubin tyyppi ja nimi ja valitse sitten Luo klubi.

Kun olet luonut klubin, tee siitä persoonallinen. Lisää tausta, valitse profiilikuva ja tee muita muokkauksia, jotka näyttävät Xbox-yhteisölle mistä klubissasi on kyse.

Varmista myös, että lisäät tunnisteita ja kuvauksen — tämä auttaa kaltaistesi ihmisten löytävän klubisi helpommin. Voit muuttaa mukauttamista milloin tahansa palaamalla takaisin klubisi Tervetuloa-välilehteen ja valitsemalla Mukauta.

Klubin poistaminen

Jos haluat poistaa luomasi klubin, toimi seuraavasti:

1. Voit valita Aloitus-kohdasta Yhteisö-välilehden ja sitten Klubeja Xboxilla.
  2. Valitse klubi, jonka haluat poistaa.
  3. Vieritä Manage (Hallitse) -välilehteen.
  4. Siirry klubiasetuksissa kohtaan Omistajuus ja valitse Poista klubi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Luo klubi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?