Omien turnausten luominen

Video: Turnauksen luominen. Katso, miten voit luoda omia Xbox Live -turnauksia oppaan tai klubin kautta.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Turnauksen luonti onnistuu useilla tavoilla.

Oppaasta

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Moninpeli > Turnaukset ja sitten Luo turnaus.
  2. Valitse peli ja mukauta turnauksesi määrittämällä sen nimi, aloitusaika, klubi ja muut tiedot.
  3. Kun olet lopettanut mukautuksen, valitse Luo turnaus. Turnauksesi ilmestyy valitsemaasi klubiin tai pelihubin Turnaukset-osaan. Voit myös etsiä luomiasi turnauksia oppaan Moninpeli-osasta.

Pelihubista

1. Valitse peli, joka tukee turnauksia, ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse Siirry pelihubiin ja sitten Moninpeli-välilehteen.
  3. Valitse Yhteisöturnaukset ja valitse sitten Luo turnaus.

Klubistasi

Jos haluat luoda turnauksen klubissa, sinun pitää omistaa klubi tai olla sellaisen järjestelmänvalvoja. Jos sinulla ei ole klubia, luo se. Voit tehdä sen muutamassa minuutissa. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta, valitse Ihmiset > Klubit > Tutustu kaikkiin klubeihin ja valitse sitten Luo klubi.

Xbox-sovelluksesta

Avaa Xbox-sovellus Windows 10 -laitteella, kirjaudu sisään ja siirry klubiisi luodaksesi turnauksen.

Jos tarvitset apua pelaajien löytämisessä turnaukseesi, toimi seuraavasti:

• Käytä Ryhmän hakua. Lisää klubin nimi ja turnauksen tiedot kuvaukseen ennen sen julkaisemista pelaajille.
  • Jaa turnauksesi. Valitse turnauksesi tietosivulla Jaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Omien turnausten luominen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?