Turnauksien etsiminen Xbox-konsolin oheissovelluksessa:

Oletko valmis testaamaan pelitaitojasi? Xbox Liven Areenalla pelaajat kilpailevat verkkoturnauksissa, jotka on räätälöity kaikkien omiin taitotasoihin. Rekisteröidy turnaukseen, muodosta joukkue ystävien kanssa tai valitse yksinpeli (pelin mukaan) ja pelaa, jotta voit ylpeillä!

Liikkeellä ollessasi voit käyttää Xbox-konsolin oheissovellusta millä tahansa Windows 10 -laitteella ja rekisteröityä, luoda turnauksia ja jopa pelata turnauksissa pelitietokoneellasi. Saat myös ilmoituksia turnauksista iOS- tai Android-mobiililaitteen Xbox-konsolin oheissovelluksessa.

Turnauksien etsiminen Xbox-konsolin oheissovelluksessa:

1. Valitse käynnistyspainike ja sitten Xbox.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
  3. Valitse Ystävät ja klubit-luettelosta klubi, jonka jäsen olet.
  4. Valitse Turnaukset-välilehti. Valitse siitä turnaus ja rekisteröidy siihen.

Jos haluat luoda turnauksen Xbox-konsolin oheissovelluksessa, sinun pitää omistaa klubi tai olla sellaisen järjestelmänvalvoja. Jos sinulla ei ole klubia, luo se. Voit tehdä sen muutamassa minuutissa. Valitse Xbox-konsolin oheissovelluksessa Klubeja ja valitse sitten Luo klubi.

Voit luoda turnauksen seuraavasti:

1. Valitse käynnistyspainike ja valitse sitten Xbox.
  2. Valitse Ystävät ja klubit -luettelosta klubi, jonka omistaja tai järjestelmänvalvoja olet.
  3. Valitse klubissa Turnaukset-välilehti ja valitse sitten Luo turnaus.
  4. Valitse peli ja mukauta turnauksesi määrittämällä sen nimi, aloitusaika ja muut tiedot.
  5. Kun olet lopettanut mukautuksen, valitse Luo turnaus. Turnauksesi ilmestyy klubin Turnaukset-osioon.

Sen mukaan, minkä tyyppisen klubin (julkisen, yksityisen vai piilotetun) omistaja tai järjestelmänvalvoja olet, klubin jäsenet tai Xbox-yhteisön pelaajat voivat siirtyä klubiisi ja ilmoittautua Xbox Onessa tai Windows 10:ssä (tai molemmissa) pelattavaan turnaukseesi.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Turnauksien etsiminen Xbox-konsolin oheissovelluksessa:" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?