Valituksen tekeminen Xbox Onessa

Jos olet sitä mieltä, että pelaaja on rikkonut Microsoftin toimintasääntöjä, lähetä raportti Xbox-palveluun. Voit ilmoittaa pelaajan käytöksestä tai tietystä sisällöstä, kuten klubiin tai ryhmän hakuun liittyvästä viestistä tai toimintosyötteen kohteesta.

Kaikkiin raportteihin voi liittää kommentteja. Tämän mahdollisuuden avulla voit antaa meille lisätietoja rikkomuksesta.

Pelaajan ilmiantaminen

Voit ilmiantaa pelaajan, joka on toiminut sopimattomalla tavalla tai julkaissut sopimatonta sisältöä, seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Ihmiset ja valitse sitten pelaajatunnus, jonka haluat ilmiantaa. Jos kyseinen pelaaja ei ole ystäväsi, valitse Viimeisimmät pelaajat tai valitse Etsi joku ja kirjoita pelaajatunnus hakukenttään.
  2. Valitse pelaajaprofiilin kohdalta Ilmianna tai estä.
  3. Valitse Report (Ilmoita).
  4. Valitse jokin seuraavista ilmiannon tekemisen syistä:
    • Pelaajan nimi tai pelaajatunnus: Pelaajan nimi tai pelaajatunnus on sopimaton.
    • Huijaus: Pelaaja on käyttänyt luvattomia muutoksia tai yrittänyt saavuttaa saa epäreilua etua moninpelissä.
    • Pelaajan kuva: Kyseisen henkilön pelaajakuva on sopimaton.
    • Ääniviestintä: Pelaaja käyttää sopimatonta, loukkaavaa tai uhkaavaa kieltä ääniviestinnässä.
    • Epäurheilijamainen toiminta: Pelaaja on toiminut epäurheilijamaisella tavalla.
    • Varhaisessa vaiheessa lopettaminen: Pelaaja lopettaa moninpelit toistuvasti aikaisessa vaiheessa voidakseen välttää tappioita.
  5. Valitse Lisää kommentti, niin voit antaa lisätietoja. Kun olet valmis, valitse Report (Tee ilmoitus).

Henkilön ilmiantaminen viestissä

Voit ilmiantaa henkilön, joka on lähettänyt sinulle sopimattoman teksti- tai ääniviestin, seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta . Siirry kohtaan Viestintä ja valitse sitten Keskustelut.
  2. Viestin alaosassa kohdassa Reply (Vastaa) valitse More (Lisää).
  3. Valitse ilmoituksen syy (vaihtoehdot ovat samat kuin edellisessä kohdassa).
  4. Valitse Lisää kommentti, niin voit antaa lisätietoja. Kun olet valmis, valitse Report (Tee ilmoitus).

Klubikeskustelun viesteistä voidaan tehdä ilmoitus joko klubin järjestelmänvalvojalle tai Xbox-palveluun. Jos viesti ei ole klubiin sopiva, valitse Klubin järjestelmänvalvoja. Jos viesti rikkoo sääntöjä, valitse Xbox Liven käytäntö- ja valvontaryhmä.

Voit ilmoittaa sopimattomasta Ryhmän haku -viestistä seuraavasti:

1. Siirry Ryhmän haku -julkaisuusi.
  2. Valitse teksti, joka ilmaisee, kuinka moni pelaaja on kiinnostunut.
  3. Valitse pelaajatunnus, joka on lähettänyt sopimattoman viestin, ja valitse sitten Report message(Ilmoita viestistä).
  4. Valitse Sopimaton viesti.
  5. Valitse Lisää kommentti, niin voit antaa lisätietoja. Kun olet valmis, valitse Report (Tee ilmoitus).

Ilmoita aktiviteettisyötteen kohde, kommentti tai kaappaus

Yhteisö-välilehden, pelaajaprofiilien, klubien ja pelihubien aktiviteettisyötteiden avulla pelaajat voivat nähdä ja kommentoida, mitä muut pelaajat pelaavat. Nämä syötteissä näytetään myös pelileikkeitä ja näyttökuvia, joita kutsutaan kaappauksiksi. Voit ilmoittaa asiattomasta syötekohteesta tai kommentista seuraavasti:

1. Valitse asiaton aktiviteettisyötteen kohde tai kommentti.
  2. Siirry pelaajan pelaajatunnukseen ja valitse Options (Asetukset) ja valitse sitten Report (Tee ilmoitus).
  3. Valitse Sopimaton kohde syötteessä tai Sopimaton kommentti sen mukaan, mistä asiasta teet ilmoituksen.
  4. Valitse Lisää kommentti, niin voit antaa lisätietoja. Kun olet valmis, valitse Report (Tee ilmoitus).

Klubisyötteen kohteista voidaan tehdä ilmoitus joko klubin järjestelmänvalvojalle tai Xbox-palveluun. Jos kohde ei ole klubiin sopiva, valitse Klubin järjestelmänvalvoja. Jos kohde rikkoo sääntöjä, valitse Xbox Liven käytäntö- ja valvontaryhmä.

Voit myös poistaa oman aktiviteettisyötteesi kohteet ja sisältöösi liitettyjä kommentteja. Jos haluat poistaa syötteestä määrätyn kohteen tai kommentin, valitse Options (Asetukset) ja valitse sitten Delete item (Poista kohde) tai Poista kommentti.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Valituksen tekeminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?