Pelien ja sovellusten suodattaminen Xbox Onessa

Microsoft Storessa voit suodattaa pelejä luokituksen, pelaajien määrän ja monien muiden ominaisuuksien perusteella. Etsi perheystävällisempiä pelejä helposti tämän ominaisuuden avulla.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry vasemmalla sauvalla alaspäin kohtaan Store. Tee valinta A-painikkeella .
  3. Valitse Browse games (Selaa pelejä) ja valitse sitten All games (Kaikki pelit).

Pelien tapauksessa:

1. Voit määrittää suodattimia pelin tyypin, suosion, luokan, pelaajien lukumäärän ja ominaisuuksien perusteella.
  2. Valitse Lisää suodattimia, niin voit tarkastella peliluokituksia.

Sovellusten tapauksessa: Voit määrittää suodattimet pelin suosion, luokan ja luokitusten mukaan.

Suodattimien käytön jälkeen alla oleva Microsoft Store -sisältö näytetään valintasi mukaisesti.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien ja sovellusten suodattaminen Xbox Onessa " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?