Aktiviteettisyötteen julkaisujen piilottaminen, suodattaminen ja kiinnittäminen

Voit piilottaa aktiviteettisyötteessä olevan julkaisun seuraavasti:

1. Valitse julkaisu, siirry ylös ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Piilota.

Kun valitset Piilota, asetukseksi muuttuu Näytä, jolloin voit halutessasi muuttaa mielesi. Kun suljet julkaisun, se piilotetaan kuitenkin lopullisesti.

Voit piilottaa aktiviteettisyötteessä olevan pelin tai klubin seuraavasti:

1. Valitse pelistä tai klubista julkaisu, siirry ylös ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Piilota kaikki tästä pelistä (tai klubista).

Jos haluat näyttää pelin tai klubin syötteessä uudelleen, siirry pelihubiin tai klubiin ja valitse Näytä omassa syötteessä.

Voit suodattaa aktiviteettisyötteessä näytettäviä julkaisuja tyypin mukaan seuraavasti:

1. Valitse syötteen yläosassa oleva suodattimen kuvake ja valitse sitten näytettävien julkaisujen tyypit.
  2. Valitse Käytä.

Voit myös kiinnittää julkaisun oman aktiviteettisyötteesi tai omistamasi klubin yläosaan. Voit kiinnittää julkaisun seuraavasti:

1. Siirry profiiliisi tai klubiisi ja valitse Aktiviteettisyöte.
  2. Valitse kiinnitettävä julkaisu, siirry ylös ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Kiinnitä aktiviteettisyötteeseen tai Kiinnitä klubiin.

Jos haluat poistaa kiinnityksen, valitse Asetukset ja sitten Poista kiinnitys.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Aktiviteettisyötteen julkaisujen piilottaminen, suodattaminen ja kiinnittäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?