Miten löydän turnauksia?

Video: Liity turnaukseen. Etsi turnauksia ja liity niihin Xbox One -konsolilla.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Seuraavassa esitetään kolme eri tapaa:

Avaa opas

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Moninpeli ja sitten Turnaukset.
  3. Jos olet kirjoittanut turnauksia, ne näytetään. Valitse Turnauksia sisältävät pelit, jolloin näet turnauksia tukevat pelit ja sen, voiko johonkin niistä liittyä.
  4. Kun olet pelin turnaussivulla, voit rekisteröityä tähän tapahtumaan.

Siirry pelihubiin

1. Valitse peli, joka tukee turnauksia, ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse Siirry pelihubiin ja sitten Moninpeli-välilehti. Siirry Turnaukset-välilehteen ja valitse sitten turnaus ja rekisteröidy siihen.

Siirry klubiin

1. Tee jompikumpi seuraavista toimista:
    • Siirry klubeihin Xboxilla. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Aloitus > Yhteisö ja valitse sitten Klubeja Xboxilla. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai valitse Etsi klubi.
    • Siirry Klubit-luetteloon. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Ihmiset ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse klubissa ensin Moninpeli-ja sitten Turnaukset-välilehti, valitse tapahtuma luettelosta ja rekisteröidy siihen (tai jos olet klubin omistaja tai järjestelmänvalvoja, luo oma turnauksesi klubissa).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miten löydän turnauksia?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?