Luo Ryhmän haku -julkaisu

Kun käytät Ryhmän hakua julkaisujen luomiseen, luot ”halutaan pelaajia” -mainoksen Xbox-yhteisön ihmisten selattavaksi ja vastattavaksi. Tämä on helppo tapa tavata pelaajia, joilla on samat tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet kuin sinulla. Voit värvätä enintään 15 ihmistä.

Voit luoda Ryhmän haku -julkaisun seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  valitse Moninpeli ja valitse sitten Ryhmän haku.
  2. Valitse Hae tai luo julkaisuja ja valitse sitten peli luettelosta (tällöin siirryt kyseisen pelin pelihubiin).
  3. Valitse Luo julkaisu.
  4. Luo tunnisteita ja kuvaus, muuta sitten tietoja, kuten tarvittavien pelaajien määrä. Voit ajoittaa kokoontumisajan muuttamalla Päivä ja Seurueen aloitusaika tai jos haluat ihmisten kokoontuvan seurueeseen saman tien, valitse Nyt.
  5. Kun olet valmis, valitse Julkaise.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Luo Ryhmän haku -julkaisu" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?