Aktiviteettisyötteen ja tietosuojan hallinta

Aktiviteettisyötteessä voit julkaista viestejä ystävillesi ja jakaa uusimmat saavutuksesi. Voit tehdä yleisen julkaisun siirtymällä Yhteisö-välilehteen ja valitsemalla Onko sinulla jotain jaettavaa? tai kommentoida ystäviesi saavutuksia, näyttökuvia, pelileikkeitä tai lähetyksiä.

Kenen sisältö on näkyvissä toimintasyötteissä?

Aikuiset voivat myös nähdä kenen tahansa kuvakaappauksia, pelileikkeitä ja lähetyksiä Xbox Livessä. Jos et pidä siitä, voit muuttaa tämän asetuksissa. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Järjestelmä > Asetukset ja valitse sitten Tili > Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Pelin sisältö.

Asetukset Pelisisältö-kohdassa sisältävät seuraavat määritykset:

• Mahdollisuus jakaa pelileikkeitä ja näyttökuvia
  • Muut voivat nähdä pelileikkeesi ja näyttökuvasi
  • Voit nähdä ja lähettää yhteisösisältöä
  • Voit lähettää pelisi
  • Voit jakaa Kinectillä tai toisella kameralla luotua sisältöä

Valitse määritys jokaista valintaa kohden (esim. Estä), jos haluat rajata käyttäjiä, joiden kommentteja ja sisältöä voit tarkastella ja joiden annat tarkastella sinun kommenttejasi ja sisältöäsi.

Teini-ikäisten ja lasten oletusasetukset ovat rajoittavampia, mutta perheen aikuinen voi säätää niitä.

Kuka voi keskustella kanssani aktiviteettisyötteessäni?

Aikuisten tapauksessa kuka tahansa voi nähdä ja kommentoida, mitä aktiviteettisyötteessäsi tapahtuu. Sen lisäksi he voivat

• Tykätä jostakin syötteesi sisällöstä
  • Jakaa jotakin syötteessäsi jonkun muun kanssa
  • Nähdä kuka tykkäsi tai jakoi jotakin
  • kommentoida jotakin syötteessäsi
  • lukea muiden kommentteja.

Lasten oletusasetukset ovat rajoittavampia, mutta perheen aikuinen voi säätää niitä. Esimerkiksi asetukset sallivat vain lapsen ystävien ottavan heihin yhteyttä. He näkevät muiden sisältöä, mutta he tarvitsevat luvan voidakseen lisätä ystäviä.

Teini-ikäisillä on käytännössä samat oletusasetukset kuin aikuisilla.

Muuta aktiviteettisyötteen asetuksia päivittämällä tietosuoja-asetuksiasi. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Järjestelmä > Asetukset ja valitse sitten Tili > Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Viestintä ja moninpeli.

Asetuksiin Kommunikaatio ja moninpeli -kohdassa sisältyvät seuraavat:

• Moninpeleihin liittyminen
  • Voit pelata muiden kuin Xbox Liven pelaajien kanssa
  • Muut voivat käyttää ääni- ja tekstiviestejä tai kutsuja
  • Voit kommunikoida Xbox Liven ulkopuolella ääni- ja tekstiviestien avulla
  • Voit käyttää videota viestintää varten
  • Muut voivat nähdä aktiviteettisyötteesi

Valitse määritys jokaista valintaa kohden (esim. Ystävät), jos haluat rajata käyttäjiä, jotka voivat nähdä syötteesi ja kommunikoida kanssasi.

Mikä muu voit vaikuttaa aktiviteettisyötteeseeni?

Joidenkin asetusten avulla voit jakaa saavutuksia ja pelileikkeitä automaattisesti aktiviteettisyötteessäsi. Jos haluat muuttaa näitä ilmoitusasetuksia, avaa ohjeaihe painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja valitsemalla Järjestelmä > Asetukset ja valitsemalla sitten Oletusasetukset > Aktiviteettisyöte.

Tietoja lapsen tietosuoja-asetusten hallinnasta on ohjeaiheessa Change your child’s Xbox privacy and online safety settings (Xbox Onen lapsitilien tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetuksien hallinta).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Aktiviteettisyötteen ja tietosuojan hallinta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?