Aktiviteettisyötteen ja tietosuojan hallinta

Aktiviteettisyötteessä voit julkaista viestejä ystävillesi ja jakaa uusimmat saavutuksesi. Voit tehdä yleisen julkaisun siirtymällä Yhteisö-liittymään ja valitsemalla Onko sinulla jotain jaettavaa? tai kommentoida ystäviesi saavutuksia, näyttökuvia, pelileikkeitä tai lähetyksiä.

Tietoja lapsen tietosuoja-asetusten hallinnasta on ohjeaiheessa Change your child’s Xbox privacy and online safety settings (Xbox Onen lapsitilien tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetuksien hallinta).

Kenen kommentit ja kuvatekstit ovat näkyvissä toimintasyötteissä?

Aikuiset voivat nähdä kenen tahansa tekemiä kommentteja ja kuvatekstejä Xbox Livessä. (Teini-ikäiset ja lapset aloittavat rajoitetummilla asetuksilla.) Jos et pidä siitä, voit muuttaa asetuksia siirtymällä kohtaan Asetukset ja valitsemalla Tili > Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Pelisisältö > Voit katsoa ja jakaa sisältöä. Valitse Ystävät tai Estä, jotta voit rajata, kenen kommentit ja äänitekstit voit nähdä.

Kuka näkee aktiviteettisyötteeni?

Aikuisten tapauksessa kuka tahansa voi nähdä mitä aktiviteettisyötteessäsi tapahtuu. (Teini-ikäiset ja lapset aloittavat rajoitetummilla asetuksilla.) He voivat kuitenkin tehdä seuraavia asioita:

• Tykätä jostakin syötteessäsi.
  • Jakaa jotakin syötteessäsi jonkun muun kanssa.
  • Nähdä kuka tykkäsi tai jakoi jotakin.
  • Kommentoida jotakin syötteessäsi.
  • Lukea muiden kommentteja.

Voit vaihtaa aktiviteettisyötteesi asetuksia päivittämällä tietosuoja-asetuksiasi valitsemalla Asetukset ja valitsemalla Tili > Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Kommunikaatio ja moninpeli > Muut voivat nähdä aktiviteettisyötteesi. Valitsemalla Ystävät tai Estä voit rajoittaa, kuka voi nähdä syötteesi.

Mikä muu voit vaikuttaa aktiviteettisyötteeseeni?

Joidenkin asetusten avulla voit jakaa saavutuksia ja pelileikkeitä automaattisesti aktiviteettisyötteessäsi aina, kun luot sellaisia. Voit tarkistaa nämä asetukset siirtymällä kohtaan Asetukset ja valitsemalla Oletusasetukset > Tehtäväsyöte > Jaa saavutukset automaattisesti saavutuksia varten ja Asetukset > Tehtäväsyöte > Jaa leikkeet ja näyttökuvat automaattisesti pelisieppauksia varten.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Aktiviteettisyötteen ja tietosuojan hallinta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?