Pelaaminen klubissa

On olemassa useita eri tapoja pelata ihmisten kanssa klubissa, mutta helpoimmat ovat seurueeseen liittyminen tai seurueen aloittaminen ja Ryhmän haun käyttäminen.

Voit liittyä seurueeseen klubissa seuraavasti:

1. Siirry klubiin tekemällä jompikumpi seuraavista toimista:
    • Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Ihmiset ja valitse sitten Klubit, niin voit tutustua klubeihin, joihin voit liittyä, tai näyttää klubit, joiden jäsen jo olet.
    • Paina Xbox-painiketta, valitse Aloitus, valitse Yhteisö-välilehti, valitse Klubit Xboxilla ja sitten selaa tai etsi julkinen klubi ja valitse se.
  2. Kun olet klubissa, valitse Moninpeli-välilehti.
  3. Jos seurueeseen voi liittyä, valitse se ja sitten valitse Liity seurueeseen

Voit aloittaa klubissa seurueen seuraavasti:

1. Tee jompikumpi seuraavista toimista:
    • Siirry klubiin, jonka jäsen olet. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Ihmiset ja valitse sitten klubi luettelosta valitsemalla Klubit.
    • Tarkista julkinen klubi. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Ihmiset > Klubit ja valitse sitten Tutustu kaikkiin klubeihin. Selaa esiteltyjä klubeja tai hae niitä valitsemalla Etsi klubi.
  2. Valitse klubi.
  3. Kun olet klubissa, valitse Moninpeli-välilehti Aloita klubiseurue ja valitse sitten yksi kutsuvaihtoehdoista. Jos seurueeseesi saa liittyä, klubin ihmiset voivat liittyä siihen välittömästi.

Käytä Ryhmän hakua

Ajattele Ryhmän hakua kuten “halutaan pelaajia” -ilmoitustauluna — tapa etsiä pelaajia Xbox Livessä, joilla on samankaltaiset päämäärät ja mielenkiinnot. Vastaa Xbox-yhteisön jäsenten viesteihin (esimerkiksi ”Tarvitaan pelaajia Minecraftin saavutusten metsästykseen”). Tai yritä oman julkaisun luomista — kun riittävästi ihmisiä on kiinnostunut, kerää heidät seurueeseesi ja aloita pelaaminen!

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelaaminen klubissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?