Siirry pääsisältöön
Jaa tämä sivu

Seurueen aloittaminen Xbox Onessa

Video: Seurueen aloittaminen. Kutsu ystäviäsi Xbox Live -keskusteluun, kun pelaat tai katsot ohjelmaa.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Jotta voit aloittaa seurueen, sinulla tai jollain toisella saman Xbox-konsolin käyttäjällä on oltava Xbox Live Gold -jäsenyys.

  1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Moninpeli > Aloita seurue.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Seurueen aloittaminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu