Ystävien toiminnan tarkasteleminen Xbox Onessa

Voit tarkastella ystäviesi toimia Xboxissa muutamalla eri tavalla.

Voit nähdä kaikkien toimet seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Aloitus ja siirry sitten Yhteisö-välilehdelle.

Voit nähdä ystäväsi toimet seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Ihmiset.
  2. Valitse ystävä ja sitten Näytä koko profiili.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ystävien toiminnan tarkasteleminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?