Liity klubiin

Katso video: Liittyminen klubiin

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Ihmiset > Liity klubiin. Valitse klubi, josta olet kiinnostunut, tai valitse Tutustu kaikkiin klubeihin, jotta voit nähdä enemmän. Voit valita myös Aloitus-kohdasta Yhteisö ja sitten Klubeja Xboxilla.
  2. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai etsi klubia valitsemalla Etsi klubi.
  3. Valitse klubi.
  4. Kohdassa Tervetuloa valitse Request to join (Pyydä liittymistä). Omistaja ja järjestelmänvalvojat saavat ilmoituksen, että haluaisit liittyä

Kun klubi hyväksyy pyyntösi, olet jäsen ja klubi näkyy oppaan kohdassa Ihmiset.

Tarkista klubikutsut palaamalla kohtaan Klubeja Xboxilla (katso vaihe 1). Kun saat klubikutsuja, ne näkyvät kohdassa Klubikutsuja. Valitse Hyväksy kutsu klubin kohdalta, johon haluat liittyä.

Voit myös tarkistaa klubikutsusi kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta , valitsemalla Järjestelmä ja valitsemalla sitten Ilmoitukset.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Liity klubiin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?