Liittyminen klubiin

Video: Liity klubiin

Katso video Liittyminen klubiin. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Klubiin liittyminen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Ihmiset > Liity klubiin . Valitse klubi, josta olet kiinnostunut, tai valitse Tutustu kaikkiin klubeihin, niin saat tietää enemmän niistä. Tai voit vaihtoehtoisesti myös siirtyä aloitusnäytöstä Yhteisö-välilehteen ja valitse sitten Klubeja Xboxilla.
  2. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai etsi klubia valitsemalla Etsi klubi.
  3. Valitse klubi.
  4. Kohdassa Tervetuloa valitse Request to join (Pyydä liittymistä). Omistaja ja järjestelmänvalvojat saavat ilmoituksen, että haluaisit liittyä

Kun klubi hyväksyy pyyntösi, olet jäsen ja klubi näkyy oppaan kohdassa Ihmiset.

Tarkista klubikutsut palaamalla kohtaan Klubeja Xboxilla (katso vaihe 1). Kun saat klubikutsuja, ne näkyvät kohdassa Klubikutsut. Valitse Hyväksy kutsu klubin kohdalta, johon haluat liittyä.

Poistuminen klubista

1. Voit valita Aloitus-kohdasta Yhteisö-välilehden ja sitten Klubeja Xboxilla.
  2. Valitse klubi, josta haluat poistua.
  3. Valitse Poistu klubista klubin kotisivulla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Liittyminen klubiin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?