Pelaa kilpailuhenkisesti Xbox Liven Areenalla

Oletko valmis testaamaan pelitaitojasi? Xbox Livellä pelaajat kilpailevat Areenan verkkoturnauksissa, jotka on räätälöity jokaiselle osaamisaluetasolle. Rekisteröidy turnaukseen, pelaa yhdessä ystävien kanssa tai yksin (pelin mukaan) ja saavuta todellinen pröystäilyaihe!

Liikkeellä ollessasi voit käyttää Xbox-sovellusta millä tahansa Windows 10 -laitteella ja rekisteröityä, luoda turnauksia ja jopa pelata turnauksissa PC-pelikoneellasi. iOS- tai Android-mobiililaitteen Xbox-sovelluksella saat myös ilmoituksia turnauksista.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelaa kilpailuhenkisesti Xbox Liven Areenalla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?