Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen Xbox Onella

Voit käyttää ääniviestejä liittämällä kuulokemikrofonin langattomaan Xbox One -ohjaimeen tai käyttää Kinectiä.

Ennen kuin lähetät ja vastaanotat viestejä, joita kutsutaan myös chat-keskusteluiksi, kannattaa valita, ketkä voivat kommunikoida kanssasi tekstillä ja äänellä – Xbox Livessä ja moninpeleissä Xbox Liven ulkopuolella. Voit tehdä tämän avaamalla oppaan painamalla ohjaimen Xbox-painiketta , ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Tili > Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Viestintä ja moninpeli.

Huomautus Ryhmäviestit (viestit useammalle kuin yhdelle henkilölle), jotka on lähetetty ennen toukokuun 2019 päivitystä, eivät ole käytettävissä toukokuun 2019 jälkeen. Pahoittelemme häiriötä. Voit tallentaa tärkeiden ryhmäviestien kopiot seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa support.xbox.com.
  2. Valitse pelaajatunnuksesi selaimesi oikeasta yläreunasta ja valitse sitten Xbox-profiili > Viestit.
  3. Valitse tallennettava viesti ja kopioi ja liitä sen sisältö sitten sähköpostiviestiin tai tallennettavaan tiedostoon.

Viestien lähettäminen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Viestintä > Uusi keskustelu.
  2. Anna pelaajatunnus tai valitse joku (tai useita henkilöitä) ystäväluettelosta ja valitse sitten Valmis.

Huomautus: Jos haluat lähettää viestejä jollekin, joka ei ole kaveriluettelossasi, sinun on tiedettävä heidän pelaajatunnuksensa.

Jos haluat lähettää viestin henkilölle, jonka kanssa pelasit äskettäin, avaa opas ja valitse Ihmiset > Viimeisimmät pelaajat. Valitse joku ja lähetä sitten viesti hänen profiilistaan.

3. Tee jompikumpi seuraavista toimista:
    • Kirjoita viestisi ruutuun. Kun olet valmis, valitse Enter.
    • Jos haluat lähettää äänikeskustelun, sulje näppäimistö Enter-painikkeella, valitse sitten mikrofonin kuvake ja tallenna viestisi.
  4. Kun olet tyytyväinen viestiin, valitse Lähetä viesti.

Jos haluat aloittaa ryhmäviestin äänikeskustelusta, valitse mikä tahansa ryhmäkeskustelu – eli viesti, jossa on useampi kuin yksi vastaanottaja – ja valitse Liity ääniosuuteen. Tämä aloittaa yksityisen äänikeskustelun kaikille tekstikeskustelussa oleville.

Viestien vastaanottaminen

Viestit, jotka olet saanut kavereilta ja muilta ihmisiltä, joiden kanssa olet vaihtanut viestejä, näkyvät keskusteluiden joukossa.

Uudet viestit henkilöiltä, jotka eivät ole vielä ystäväluettelossasi, näkyvät kohdassa Viestipyynnöt.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?