Ääni- tai tekstiviestien lähettäminen Xbox Onella

Huomautus: Voit käyttää ääniviestejä liittämällä kuulokemikrofonin langattomaan Xbox One -ohjaimeen tai käyttää Kinectiä.

Voit lähettää viestejä ystävillesi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Communication (Yhteydenpito) > New conversation (Uusi keskustelu).
  2. Valitse joku (tai useita henkilöitä) ystäväluettelosta ja valitse sitten Valmis.
  3. Valitse tekstin tai mikrofonin kuvake ja tee sitten jompikumpi seuraavista toimista:
    • Kirjoita viestisi ruutuun. Kun olet valmis, valitse Enter.
    • Valitse Record (Tallenna), niin voit jättää ääniviestin. Kun haluat lopettaa tallennuksen, valitse Stop (Lopeta) tai puhu kunnes saavutat aikarajoituksen. Kun olet tyytyväinen viestiin, valitse Lähetä viesti.

Voit lähettää viestejä muille ihmisille, esimerkiksi jollekulle, jonka kanssa olet hiljattain pelannut, seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Ihmiset > Viimeisimmät pelaajat.
  2. Valitse joku luettelosta ja valitse sitten Näytä koko profiili > Lähetä viesti.
  3. Valitse Uusi viesti tai mikrofonin kuvake ja tee sitten jompikumpi seuraavista toimista:
    • Kirjoita viestisi tekstiruutuun. Kun olet valmis, valitse Enter.
    • Valitse Record (Tallenna), niin voit jättää ääniviestin. Kun haluat lopettaa tallennuksen, valitse Stop (Lopeta) tai puhu kunnes saavutat aikarajoituksen. Kun olet tyytyväinen viestiin, valitse Lähetä.

Jos haluat lähettää viestejä ihmisille, jotka eivät ole ystävä- tai suosikkiluettelossasi, sinun on tiedettävä heidän pelaajatunnuksensa.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Ihmiset > Etsi joku.
  2. Kirjoita pelaajatunnus hakuruutuun ja valitse sitten Enter.
  3. Kun henkilön profiili näkyy, valitse Näytä koko profiili > Lähetä viesti.
  4. Valitse Uusi viesti tai mikrofonin kuvake ja tee sitten jompikumpi seuraavista toimista:
    • Kirjoita viestisi ruutuun. Kun olet valmis, valitse Enter.
    • Valitse Record (Tallenna), niin voit jättää ääniviestin. Kun haluat lopettaa tallennuksen, valitse Stop (Lopeta) tai puhu kunnes saavutat aikarajoituksen. Kun olet tyytyväinen viestiin, valitse Lähetä.

Voit tarkastella vastauksia painamalla Xbox-painiketta  ja valitsemalla sitten Communications (Yhteydenpito) > Conversations (Keskustelut).