ESL-tilin määrittäminen

Jotkin Xbox Liven World of Tanks -turnaukset järjestää ESL, joten sinun on toimittava seuraavasti ennen pelaamista:

1. Luo tili ESL Playssä. Pääset alkuun siirtymällä osoitteeseen play.eslgaming.com. Katso lisätietoja ESL Playsta ohjeaiheessa play.eslgaming.com/guide.
  2. Hanki ESL-sovellus Microsoft Storesta. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Store ja lataa sovellus.
  3. Kirjaudu ESL-sovellukseen. Kun olet luonut ESL-tilin (tai jos sinulla on tili jo ennestään), avaa Xbox-konsolisi ESL-sovellus ja kirjaudu sitten sisään.

Kun olet määrittänyt ESL:n, voit liittyä tai luoda joukkueita World of Tanksiin, kutsua pelaajia ja tehdä paljon muuta.

Jos ESL-tilin kanssa on ongelmia, mene osoitteeseen play.eslgaming.com/support.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "ESL-tilin määrittäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?