Kuinka aloitan Ryhmän haun käyttämisen?

• Oppaasta. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Moninpeli > Ryhmän haku.
  • Pelihubista. Korosta kohde, paina ohjaimesi valikkopainiketta, valitse Pelihub ja valitse sitten Moninpeli-välilehti.
  • Klubista, jossa olet jäsenenä. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  valitse Ihmiset > Klubit, valitse klubi luettelosta ja valitse sitten Moninpeli-välilehti ja sitten Ryhmän haku -välilehti.
  • Klubista, jossa olet vierailemassa. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta, valitse Aloitus, valitse Yhteisö-välilehti ja valitse sitten Xboxin klubit. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai hae klubi valitsemalla Etsi klubi. Valitse klubi ja sitten Ryhmän haku -välilehti.

Ryhmän hakua käyttääksesi sinun täytyy ehkä muuttaa tietosuoja-asetuksiasi.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset.
  2. Valitse Tili > Tietosuoja ja verkkoturva.
  3. Valitse Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Kommunikaatio ja moninpeli.
  4. Valitse Muut voivat kommunikoida puheella, tekstillä tai kutsuilla -kohdasta Kaikki.