Esittelyssä klubit Xbox Onelle ja Xbox-konsolin oheissovellukselle

Klubit ovat paikkoja verkkotapaamiselle, jotka ovat Xbox-yhteisön luomia ihmisille, jotka haluavat pelata ja seurustella. Liity sinua kiinnostaviin klubeihin tai luo uusi klubi alusta alkaen (sinun talo, sinun säännöt). Pelaa suosikkimoninpelejä, jaa ja keskustele — kaikki klubin sisällä!

Lisäksi on helppoa viedä klubikokemus mukanasi eri laitteille — se on yhtä helppoa kuin klubeihin siirtyminen Xbox-konsolin oheissovelluksessa ja jatkaminen siitä mihin jäit Xbox Onella, tai päinvastoin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Esittelyssä klubit Xbox Onelle ja Xbox-konsolin oheissovellukselle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?