Mitä pelejä voin pelata Xbox Liven Areenalla?

Xbox Liven Areenalla voi pelata Killer Instinctiä ja World of Tanksia. Tämä on vasta alkua – lisää Areena-pelejä on tulossa pian.

Pelin tiedot

• Killer Instinct -turnauksia voidaan pelata Xbox One -konsolilla tai Windows 10 -pelitietokoneella sekä ristiin (jos käytät Xbox Onea, voit kilpailla tietokonetta käyttäviä pelaajia vastaan tai toisin päin). Jos käytät Xbox-konsolia tai Windows 10:n Xbox-sovellusta, voit liittyä turnauksiin Killer Instinct -pelihubissa tai klubissa. Hanki Killer Instinct maksutta Microsoft Storesta.
  • Tällä hetkellä World of Tanks -turnaukset järjestää ESL. Ennen kuin voit kilpailla näissä peleissä, ESL:ssä on suoritettava muutamia kertaluonteisia toimia. Lisätietoja on kohdassa ESL-tilin määrittäminen. Hanki World of Tanks maksutta Microsoft Storesta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Mitä pelejä voin pelata Xbox Liven Areenalla?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?