Esittelyssä Ryhmän haku Xbox Onelle ja Xbox-konsolin oheissovellukselle

Ajattele Ryhmän hakua ”halutaan pelaajia” -ilmoitustauluna – se on tapa etsiä Xbox Live -palvelussa pelaajia, joilla on samankaltaiset päämäärät ja mielenkiinnot. Selaa Xbox-yhteisön viestejä ja vastaa itseäsi kiinnostaviin ilmoituksiin. Voit myös luoda oman viestisi, ja kun kiinnostuneita on tarpeeksi, kerää heidät seurueeseen ja ryhdy pelaamaan!

Sen lisäksi voit helposti viedä Ryhmän haku -aktiviteetit mukanasi eri laitteille – käytät vain Ryhmän hakua Xbox-konsolin oheissovelluksessa ja jatkat siitä, mihin jäit Xbox Onella, tai päinvastoin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Esittelyssä Ryhmän haku Xbox Onelle ja Xbox-konsolin oheissovellukselle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?