Miksi en voi luoda klubia?

Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa account.live.com/reputationcheck.
  2. Lisää puhelinnumerosi ja valitse Lähetä koodi.
  3. Hanki koodi puhelimeesi lähetetystä tekstiviestistä, anna se verkkosivulla ja valitse Lähetä.
  4. Jos käytät Xboxiasi, paina virtapainiketta 10 sekuntia sammuttaaksesi virran laitteesta, käynnistä sitten se ja kirjaudu uudelleen sisään. Jos käytät PC-tietokonetta tai mobiililaitetta, kirjaudu ensin ulos Xbox-sovelluksesta ja sitten takaisin sisään.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Tarkista, löytyykö ohjeita Xbox-foorumeilta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miksi en voi luoda klubia?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?