Oldal megosztása

Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lunastaa valmiiksi maksettuja Xbox-koodeja, jotta voit tehdä Xbox-ostoksia ja pidentää Xbox-tilauksiasi.

Valmiiksi maksetut Xbox-koodit ovat 25 merkkiä pitkiä ja niissä on sekä numeroita että kirjaimia. Koodeissa on viisi viiden merkin sarjaa, jotka on painettu jälleenmyyjältä ostettuun korttiin.

Voit lunastaa valmiiksi maksettuja Xbox-koodeja konsolilla tai tietokoneella.

Tällä sivulla

Valmiiksi maksetun koodin lunastaminen selaimella

Huomautus Valmiiksi maksettuja koodeja ei voi käyttää eikä aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

Verkkoselaimen kautta voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, kuten Microsoft-lahjakortteja ja Xbox Live Gold -tilauskortteja, ja käyttää niitä välittömästi. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Lunasta koodi -sivulleja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Lunasta.

Valmiiksi maksetun koodin lunastaminen Windows 10:n Xbox-sovelluksella

Huomautus Valmiiksi maksettuja koodeja ei voi käyttää eikä aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

Windows 10:n Xbox-sovelluksella voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, kuten Microsoft-lahjakortteja ja Xbox Live Gold -tilauskortteja, ja käyttää niitä välittömästi. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Varmista, että olet kirjautunut siihen Microsoft-tiliin, jota varten haluat lunastaa koodin.
  2. Vieritä aloitusnäytössä vasemmalle ja valitse Microsoft Store -kuvake.
  3. Valitse Microsoft Store-näkymän keskeltä Lunasta koodi.
  4. Kirjoita 25-merkkinen koodi ja valitse sitten Vahvista.

Valmiiksi maksetun koodin lunastaminen Xbox One -konsolilla

Huomautus Valmiiksi maksettuja koodeja ei voi käyttää eikä aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

Xbox One -konsolilla voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, kuten Microsoft-lahjakortteja ja Xbox Live Gold -tilauskortteja, ja käyttää niitä välittömästi. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Aloitus. Varmista, että olet kirjautunut siihen Microsoft-tiliin, jota varten haluat lunastaa koodin.
  2. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja valitse Microsoft Store -kuvake.
  3. Valitse Käytä koodi.
  4. Kirjoita 25-merkkinen koodi näyttönäppäimistön avulla Lunasta koodi tai lahjakortti -näkymässä ja valitse sitten Seuraava oman lunastuksesi viimeistelemistä varten. Järjestelmä täyttää koodin väliviivat automaattisesti.

Kun koodi on lunastettu, saat vahvistusviestin

Valmiiksi maksetun koodin lunastaminen Xbox 360 -konsolilla

Huomautus Valmiiksi maksettuja koodeja ei voi käyttää eikä aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

1. Kirjaudu sisään siihen Microsoft-tiliin, jolla haluat käyttää valmiiksi maksettua koodia.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  3. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
  4. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Done (Valmis).
  5. Vahvista lunastus valitsemalla Kyllä, kun niin kehotetaan tekemään.