Oldal megosztása

Windows 10:n Halo 5: Forgen usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Windows 10:n Halo 5: Forgesta? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Halo 5: Forgea. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Halo 5: Forgen lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607 tai sitä uudempi.

Laitteessa on lisäksi oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et voi pelata Halo 5: Forgea.

Ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows-laitteessa kerrotaan, miten voit tarkistaa, onko laitteessasi oikea Windows-versio.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Halo 5: Forgen pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 12 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Halo 5: Forgea. Ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows-laitteessa kerrotaan, miten voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Halo 5: Forgen laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, millä laitteella peliä pelataan. Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Halo 5: Forgen kuvaussivulta.

Ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa kerrotaan, miten voit tarkistaa, onko Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja.

Mitä tapahtuu, jos lataan Halo 5: Forgen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos kohtaat peliä käynnistettäessä ongelman tai näet virhesanoman, saat lisätietoja ohjeaiheesta Windows 10:n Halo 5: Forgen vianmääritys.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa. Toimi näin:

1. Korosta päävalikossa Settings (Asetukset) ja valitse sitten Audio/Video (Ääni ja kuva).
  2. Aseta näytön tarkkuus alhaiseksi. Alhaiset asetukset voivat toimia paremmin.
  3. Määritä Framerate Limit (Kuvataajuusrajoitus) -asetukseksi 30.
  4. Valitse kaikkien muiden grafiikka-asetusten tilaksi alhainen, ei käytössä tai 1 (minimi).

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät Halo 5: Forge -keskustelupalstoilta.

Kuinka kauan Halo 5: Forgen lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella internet-yhteyden nopeuden mukaan. 10 Gt:n lataaminen 20 Mb/s:n yhteydellä kestää keskimäärin 1 tunnin.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne vastaa todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus 30 Gt:n tiedosto 40 Gt:n tiedosto 50 Gt:n tiedosto 60 Gt:n tiedosto 70 Gt:n tiedosto
2 Mb/s 33,3 tuntia 44,4 tuntia 55,6 tuntia 66,7 tuntia 77,8 tuntia
5 Mb/s 13,3 tuntia 17,8 tuntia 22,2 tuntia 26,7 tuntia 31,1 tuntia
10 Mb/s 6,7 tuntia 8,9 tuntia 11,1 tuntia 13,3 tuntia 15,6 tuntia
20 Mb/s 3,3 tuntia 4,4 tuntia 5,6 tuntia 6,7 tuntia 7,8 tuntia
50 Mb/s 1,3 tuntia 1,8 tuntia 2,2 tuntia 2,7 tuntia 3,1 tuntia
100 Mb/s 0,7 tuntia 0,9 tuntia 1,1 tuntia 1,3 tuntia 1,6 tuntia
200 Mb/s 0,3 tuntia 0,4 tuntia 0,6 tuntia 0,7 tuntia 0,8 tuntia

Esimerkki

Jos olet asentamassa 40 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 30 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mbps, latauksen suorittaminen kestää vielä 4,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta latausta tai sammuta tietokonetta. Halo 5: Forge -kuvake ilmestyy Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Halo 5: Forgen hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Xbox One -ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Voit yhdistää laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Jään jumiin tietylle tasolle tai haasteeseen. Miten saan apua?

Jos haluat saada Halo 5: Forgeen pelin sisäistä apua, käy Halo 5: Forge -keskustelupalstoilla. Sieltä löydät muita pelaajia, joilla on voinut olla sama ongelma, sekä neuvojia, mutta voit myös aloittaa uuden viestiketjun ja pyytää apua yhteisöltä.

Tarvitsenko Halo 5: Forgen pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin kirjautuaksesi Halo 5: Forgeen. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä myös Windows 10 -laitteilla pelaamiseen. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten -sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä internetiin, jotta voin pelata Halo 5: Forgea?

Sinun on kirjauduttava sisään Xbox Live -palveluun Xbox-sovelluksella, kun käynnistät Halo 5: Forgen. Kun yhteys on muodostettu, sinun on pysyttävä online-tilassa pelaamisen ajan. Jos siirryt offline-tilaan tai Xbox Live -yhteys katkeaa, et pysty jatkamaan pelaamista, ja siirryt pelin käynnistysnäyttöön, kunnes yhteys on muodostettu uudelleen.

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Halo 5: Forgen?

Voit asentaa Halo 5: Forgen mihin tahansa tietokoneeseen ja pelata millä tahansa tietokoneella, kunhan kirjaudut sisään ja pysyt online-tilassa. Jos haluat pelata offline-tilassa, sinun on käytettävä pääasiallista Windows 10 -laitettasi.

Jos esimerkiksi jaat pääasiallisen Windows 10 -laitteesi muiden kanssa ja kirjaudut sisään Microsoft Storeen Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Halo 5: Forgen lataamista varten, voit jakaa pelin yhden muun käyttäjän kanssa. Kyseinen käyttäjä voi kirjautua sisään oman Microsoft-tilinsä tunnistetiedoilla ja hallinnoida pelinsä edistymistä ja saavutuksia, kunhan hän kirjautuu sisään ennen pelaamista.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Halo 5: Forgen Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Halo 5: Forgen. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä internetiin, jotta voin pelata?

• Voit pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, tarkastella saavutuksia, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Siirrä tallennetut pelisi pilveen ja jatka pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Pelaa Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • Voit tallentaa, kertoa ja jakaa vaivattomasti ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella:
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows-logonäppäintä ja G-näppäintä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • Sisäänrakennetulla pelitallentimella voit tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi vaivattomasti. Windows 10:n ReCorea pelattaessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.