Oldal megosztása

Microsoft Solitaire Collectionin usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla on vastauksia Windows 10:n tai Windows 8.1:n Microsoft Solitaire Collectioniin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Minua pyydetään käyttämään Microsoft-tiliä tai päivittämään Xbox Live -tilini tiedot. Mikä on vialla?

Tarvitset Microsoft-tilin, jotta Microsoft Solitaire pystyy tallentamaan pelitilanteesi tiedot pilveen. Microsoft-tilisi myötä saat automaattisesti Xbox Live -tilin, jonne pelitietosi tallennetaan.

Minulla on Microsoft Solitaire Collectionin pelaamiseen liittyvä ongelma. Miten voin korjata sen?

Kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Ratkaisu 2: Käynnistä tietokone tai tabletti uudelleen

Huomautus Tallenna työsi ja sulje kaikki avoinna olevat sovellukset ennen uudelleenkäynnistystä.

Jos aloitusnäytössä on Virta-kuvake, napauta tai napsauta sitä ja valitse sitten Käynnistä uudelleen. Toimi muussa tapauksessa seuraavasti:

1. Sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa ja valitse Asetukset. (Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa, siirrä hiiren osoitinta ylöspäin ja valitse sitten Asetukset.)
  2. Valitse Virta ja sitten Käynnistä uudelleen.

Ratkaisu 3: Tarkista päivitykset

Windows 10

Jos käytät automaattista päivitystä, sinun ei tarvitse hakea tärkeitä ja suositeltuja päivityksiä. Windows Update hakee nämä päivitykset ja asentaa ne, kun ne ovat valmiina.

Jos et käytä automaattista päivitystä, sinun on haettava päivityksiä vähintään kerran viikossa. Julkaisemme tärkeitä päivityksiä yleensä kerran kuukaudessa. Päivityksiä voidaan kuitenkin julkaista milloin tahansa.

Olivatpa asetuksesi mitä tahansa, joitakin päivityksiä ei asenneta automaattisesti. Näihin kuuluvat muun muassa valinnaiset päivitykset ja päivitykset, jotka vaativat uusien käyttöehtojen hyväksymistä. Kun tällaisia päivityksiä on käytettävissä, Windows Update ilmoittaa, että ne ovat valmiina asennettaviksi.

1. Avaa Windows Update sipaisemalla näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa (tai jos käytät hiirtä, osoittamalla näytön oikeaa alakulmaa ja siirtämällä hiiren osoitinta ylöspäin), valitsemalla Asetukset, sitten Muuta tietokoneen asetuksia ja sitten Päivitys ja palautus.
  2. Valitse Tarkista nyt ja odota, kunnes Windows hakee uusimmat päivitykset laitteeseen.
  3. Jos päivityksiä löytyy, valitse Asenna päivitykset.
  4. Lue ja hyväksy käyttöehdot ja valitse sitten tarvittaessa Valmis.
    Huomautus Sinun on mahdollisesti käynnistettävä laite uudelleen joidenkin päivitysten viimeistelemiseksi. Tallenna ja sulje kaikki tiedostot ja sovellukset ennen uudelleenkäynnistystä, jotta et menetä mitään.

Windows 8.1

Jos haluat hakea Windows-päivityksiä, toimi seuraavasti:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta. Kirjoita hakuruutuun Update ja valitse sitten hakutulosten luettelosta Windows Update.
  2. Valitse vasemmasta ruudusta Tarkista päivitykset ja odota, kunnes Windows hakee uusimmat päivitykset tietokoneeseesi.
  3. Jos päivityksiä löytyy, valitse Asenna päivitykset.

Jos Windowsin päivittäminen ei ratkaise ongelmaa, poista Microsoft Solitaire Collectionin asennus ja asenna se uudelleen.

Ratkaisu 4: Poista Microsoft Solitaire Collectionin asennus ja asenna se uudelleen

Huomautus Jos et yleensä kirjaudu sisään Solitaireen, sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa kaikki pelisi ja etenemisesi. Jos kuitenkin kirjaudut sisään Solitaireen ennen asennuksen poistamista, kaikki tietosi tallennetaan pilveen eikä tallennettuja pelejä menetetä, kun poistat Microsoft Solitaire Collectionin asennuksen ja asennat sen uudelleen. Voit jatkaa käynnissä olevaa peliä siitä, mihin jäit.

1. Sipaise aloitusnäytössä näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa (tai jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa ja siirrä hiiren osoitinta ylöspäin), valitse Hae ja kirjoita sitten hakuruutuun Microsoft Solitaire Collection.
  2. Pidä sovelluksen ruutua painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Poista asennus.
  3. Käynnistä laite uudelleen.
  4. Paina näppäimiä Windows+R.
  5. Kirjoita Avaa-ruutuun wsreset.exe ja paina sitten Enter-näppäintä. Näyttöön tulee Microsoft Store, ja voit asentaa Microsoft Solitaire Collectionin uudelleen.

Ratkaisu 5: Varmista, että palomuuri tai virustorjuntaohjelmisto ei estä sovellusta

Jos käytät Windowsin palomuuria Windows 10:ssä tai Windows 8.1:ssä, perehdy ohjeaiheeseen Windowsin palomuurin esittely.

Microsoft Solitaire Collection -pelin (tai muiden Xbox Liveä käyttävien sovellusten) eston poistamisohjeet vaihtelevat käyttämäsi virustorjunta- tai palomuuriohjelmiston mukaan. Tarkista virustorjunta- tai palomuuriohjelmiston ohjeista, miten asetukset avataan, ja varmista, ettei ohjelmisto estä sovellusta. Jos virustorjunta- tai palomuuriohjelmistossa on sallittujen sovellusten luettelo, varmista, että Xbox Liveä käyttävät pelit ovat tässä luettelossa.

Vianmääritystyökalut

Jos tarvitset lisää apua Microsoft Solitaire Collectionin ongelmien vianmääritykseen, kokeile seuraavia verkkotyökaluja:

Windows 10: Suorita Windows-sovellusten vianmääritys

Windows 8.1: Ongelmien vianmääritys sovelluksen avulla

Kun käynnistän pelin, en pysty kirjautumaan Xbox Liveen. Onko sillä merkitystä?

Tällöin et pysty käyttämään saavutuksia, pelitilannetta tai muita pelitietoja. Kaikki nämä tiedot on tallennettu Xbox Live -tilillesi pilveen, ja jos et pysty kirjautumaan Xboxiin pelistä käsin, et pysty tallentamaan saavutuksia ja pelitilannetta. Perehdy vianmääritystoimiin ohjeaiheessa Yhdistäminen Xbox Liveen tietokoneella.

Minulla on ongelmia tuotteiden ostamisessa Microsoft Storesta. Mitä voin tehdä?

Mene Microsoft Storen tukisivulle: Microsoft Store: ohje. Tällä sivulla on ohjeita Microsoft Storen yleisiin ongelmiin ja linkkejä avun pyytämistä varten.

Kapcsolatfelvétel

Az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni a(z) "Microsoft Solitaire Collectionin usein kysytyt kysymykset" problémával kapcsolatban, vagy egy másik problémáról olvasott?

Oldal megosztása