Oldal megosztása

Siirtyminen Xbox 360:stä Xbox Oneen

Yleistä

Kun teet Xbox One -konsolin määrityksen ja muodostat Xbox Live -yhteyden, tietyt Xbox 360:ssä olevat tiedot ovat automaattisesti käytettävissä Xbox Onessa. Tällä sivulla kerrotaan, mitkä tiedot siirretään ja mitkä ei.

Tällä sivulla

Xbox 360 -pelien pelaaminen Xbox Onella

Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus laajenee edelleen. Voit pelata yhä useampia digitaalisia ja levypohjaisia Xbox 360 -pelejä suoraan Xbox Onella. Voit jopa pelata joitakin mieluisimmista alkuperäisen Xboxin peleistä – hanki niitä Storesta tai käytä vanhaa levyäsi.

Jos haluat pelata Xbox 360:n tai alkuperäisen Xboxin pelejä Xbox One -konsolilla, varmista ensin, että Xbox One tukee kyseistä peliä. Luettelo käytettävissä olevista peleistä esitetään Xbox Onen taaksepäin yhteensopivien pelien kirjastossa.

Jos haluat jatkaa Xbox 360 -konsolilla aloittamaasi peliä Xbox Onella, tallenna se pilvipalveluun. Jos käytät jo pilvitallenteita, pääset heti alkuun. Jos peli on tallennettu vain Xbox 360:een, sinun on lähetettävä se pilveen.

Miten voin siirtää sisällöt Xbox 360:stä Xbox Oneen?

Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla. Tällöin kaikki Mikä siirtyy Xbox Oneen? -kohdassa luetellut sisällöt siirretään Xbox One -konsoliin.

Mikä siirtyy Xbox Oneen?

Nämä siirtyvät mukanasi:

• Profiili: suurin osa profiiliisi liitetyistä elementeistä, kuten pelaajatunnus, pelaajapisteet, saavutukset ja ystävät.
  • Tilitiedot: kaikki tilauksesi (kuten Xbox Live Gold- tai Groove Music Pass -tilaukset) ja maksutavat, jotka on liitetty tiliisi.
  • Perhesuhteet: perhesuhteita hallitaan Microsoft-tilin kautta, ja ne siirtyvät mukanasi. Jos esimerkiksi olet luonut lapsellesi Microsoft-tilin ja liittänyt sen omaan tiliisi, tämä suhde siirtyy myös Xbox Oneen. Sinun ei tarvitse luoda uutta lapsitiliä.
  • Tietosuoja-asetukset: tietosuoja-asetuksia luodessasi rajoitat, mitä Xbox-profiilisi osia muut voivat nähdä. Niihin voi esimerkiksi kuulua tieto siitä, pelaatko verkossa, mitä pelaat ja keitä ystäväluetteloosi kuuluu. Voit käyttää esiasetettuja ikään perustuvia rajoituksia tai mukauttaa asetuksia mieltymystesi mukaan. Huomaa, että Xbox Onessa on joitakin asetuksia, jotka puuttuvat Xbox 360:stä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden oletusasetukset.
  • Groove: kaikki Groove Musiikki -sovelluksessa tekemäsi ostot sekä Groove Musiikki -pilvipalvelussa oleva sisältö näkyvät Groove Musiikki -kokoelmassa.
  • Elokuvat ja TV: kaikki Elokuvat ja TV -palvelussa tekemäsi ostot näkyvät Elokuvat ja TV -kokoelmassa.

Mikä ei siirry Xbox Oneen?

Nämä eivät siirry mukanasi:

• Osa peleistä, pelitallenteista ja sovelluksista: Xbox One on nyt taaksepäin yhteensopiva olemassa olevien Xbox 360:n pelien, pelitallenteiden ja sovellusten kanssa. Jos haluat jatkaa Xbox 360 -konsolilla aloittamaasi peliä Xbox Onella, tallenna se pilvipalveluun. Kun pelaat peliä uudelleen täällä Xbox Onessa, jatkat samasta paikasta, johon jäit.

Jos käytät jo pelien pilvitallennusta, olet valmis jatkamaan. Jos pelitallenne on tallennettu vain Xbox 360:een, toimi seuraavasti ennen pelaamista Xbox Onessa:

1. Valitse Xbox 360 -konsolissa Asetukset > Järjestelmä > Tallennus > Pelien pilvitallennus ja sitten Ota käyttöön.
    2. Aloita peli. Kun sinua pyydetään valitsemaan laite pelisi tallentamiseen, valitse Pelien pilvitallennus.
    3. Lopeta peli. Pidä Xbox 360:n virta kytkettynä, kunnes konsoli on lähettänyt tallennetun pelin.

Voit varmistaa seuraavalla tavalla, että pelisi on pilvipalvelussa:

1. Valitse Xbox 360 -konsolissa Asetukset > Järjestelmä > Tallennus > Pelien pilvitallennus.
    2. Valitse peli.

Jos siinä lukee "Synkronoitu", se on valmis. Jos näin ei ole, käynnistä se, tallenna edistyminen ja yritä uudelleen.

• Sisältörajoitukset: Xbox 360:ssä pelien, sovellusten ja mediasisältöjen sisältörajoitukset asetetaan kaikille konsolin käyttäjille. Xbox Onessa lapsia koskevat sisältörajoitukset asetetaan tilitasolla. Oletusarvoisesti kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt voivat käyttää pelejä, sovelluksia ja mediasisältöjä ilman rajoituksia. Nuorilla lapsilla käyttö on rajoitettu iälle sopivaan sisältöön.